شناسهٔ خبر: 71744516 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام خبر داد

بارش باران، رگبار و رعد و برق در استان ایلام

کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام از ورود موج دوم سامانه بارشی از امروز به استان ایلام خبر داد و گفت: فعالیت این سامانه همراه با رگبار و رعد و برق و بادشدید خواهدبود.

صاحب‌خبر -

ساسان رستمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در ایلام، با تاکید بر اینکه شاخه اول سامانه بارشی از روز چهارشنبه وارد استان ایلام شده بود و فعالیت این سامانه به‌صورت بارش باران و تگرگ بود اظهار کرد: براساس بررسی نقشه‌های پیش‌بینی هواشناسی شاخه دوم این سامانه بارشی به‌صورت قوی‌تر و گسترده‌تر به تدریج از امروز وارد استان ایلام می‌شود.

وی افزود: سامانه بارشی با شدت و ضعف تا اواخر یکشنبه به صورت رگبار و رعد و برق و باد شدید فعالیت خواهد داشت.

کارشناس سازمان هواشناسی استان ایلام تصریح کرد: احتمال آب‌گرفتگی معابر، سیلابی شدن مسیل‌ها، اختلال در تردد، اصابت صاعقه در طول فعالیت سامانه پیش‌بینی می‌شود.

رستمی با تاکید بر اینکه بارش‌ها در نواحی جنوبی و جنوب غربی استان ایلام بیشتر است خاطرنشان کرد: هم استانی‌های گرامی از اتراق در حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها به‌ویژه در نواحی جنوبی و جنوب شرقی استان ایلام خودداری کنند.