شناسهٔ خبر: 71740904 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

گفت‌وگو|

فریبا: باید ۳ مسیر رونالدو را در بازی برگشت ببندیم/ بوژوویچ انتخاب منطقی‌تری نسبت به ماتزاری بود

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال گفت: بوژوویچ به نظرم خرید منطقی بود و فوتبال ما را می‌شناسد و هرچند ماتزاری مربی بزرگیست، اما نمی‌شود هرچه که او خواست برایش فراهم کرد

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان -

بهتاش فریبا در گفت‌و‌گو با میزان، درباره تساوی تیم‌های فوتبال استقلال و النصر در دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا، اظهار داشت: بازی خوبی بود و مدت زیادی بود که چنین بازی خوبی از استقلال ندیده بودیم. هواداران سنگ تمام گذاشتند و یاد دوران قدیم افتادم.

وی ادامه داد: ورزشگاه آزادی مدت زیادی بود که این حجم از هواداران را به خود ندیده بود و از آنها تشکر می‌کنم که سنگ تمام گذاشتند و حامی استقلال بودند. بی‌شک تأثیر جو هواداری استقلال باعث شد تا برابر تیم قدرتمند النصر اینگونه بازی کنیم. من یاد دوران خودمان افتادم که یک زمان ۸۰ هزار هوادار برای دیدن بازی به ورزشگاه می‌آمدند و در این مسابقه هم محو تماشای آن بودم.

از این استقلال انتظار چنین بازی نداشتیم

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در ادامه تصریح کرد: قطعاً از تیم فوتبال استقلال که بحران‌های عجیبی را پشت‌سر گذاشته بود انتظار چنین عملکردی نداشتیم. آبی‌پوشان برابر النصر اینچنین با قدرت ظاهر شدند و ما را به آینده امیدوار کردند. هرکدام از بازیکنان النصر برای خود یک تیم بودند و ارزششان ۱۰ برابر تیم استقلال بود. عملکرد کادرفنی جدید استقلال مورد قبول بود. در بازی برگشت باید مراقب بازیکنان سرعتی النصر باشیم وگرنه رونالدو در ۳ حالت متوقف می‌شود. اول اینکه باید جلوی شوت‌های او را بگیریم سپس مراقب سرزنی او باشیم و در آخر مراقب نفوذهای او باشیم.

النصر ستاره‌هایش را از دست داده بود و ما هم غایبان مهمی داشتیم

بهتاش فریبا در ادامه در رابطه با این موضوع، عنوان کرد: النصر هرچند ستاره‌های خود را از دست داده بود، اما استقلال هم برخی از ستاره‌های خود را برای این بازی در اختیار نداشت. مهرداد محمدی و جلالی مصدوم بودند و ماشاریپوف هم هنوز به شرایط ایده‌آل نرسیده است. تمام بازیکنان خوب بودند، از سیو‌های حسینی، از نفوذ‌های رضاییان و از اندونگ و میان‌داری‌هایش همه و همه فداکاری بازیکنان باعث شد تا یک بازی خوب ببینیم.

خواسته‌های ماتزاری نامتعارف بود،‌ انتخاب بوژوویچ منطقی بود

پیشکسوت تیم فوتبال استقلال در پایان خاطرنشان کرد: بازیکنان از روحیه خوبی برخوردار هستند و به نظرم در بازی برگشت کیفیت خوبی از آنها شاهد خواهیم بود. بوژوویچ به نظرم انتخاب منطقی‌تری بود و فوتبال ما را می‌شناسد. هرچند ماتزاری مربی بزرگی است، اما نمی‌شود هرچه که او خواست برایش فراهم کرد و آن هم یکسری خواسته‌های نامتعارف مثل بادیگارد و .... در هر صورت آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم که در بازی برگشت سربلند خارج شویم. 

انتهای پیام/