به گزارش ایرنا، تیم هندبال گیتی پسند اصفهان شامگاه پنجشنبه در چارچوب مرحله یک هشتم نهایی نخستین دوره رقابتهای جام حذفی هندبال مردان باشگاههای ایران در سالن شهید سجادی اصفهان مقابل حریف خود، فرازبام خائیز دهدشت، ۲۶ بر ۲۸ تن به شکست داد.
نیمه اول، بازی متعادل بود و ۲ تیم با نتیجه نزدیک پیش رفتند و سرانجام این نیمه با تساوی ۱۳ - ۱۳ به پایان رسید.
نیمه دوم نیز بازی نزدیک و حساس دنبال شد و هر ۲ تیم عملکرد خوبی با جوانان خود به نمایش گذاشتند، در برخی دقایق گیتی پسند و در برخی لحظه ها هم فرازبام خائیز دهدشت از حریف پیش افتادند و تیم برنده تا دقایق پایانی قابل پیشبینی نبود.
سرانجام در اواخر بازی، تجربه بیشتر بازیکنان تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت به کمک آنها آمد تا در برابر نوجوانان و جوانان گیتی پسند به پیروزی دست پیدا و با اختلاف ۲ گل از سد میزبان خود عبور کنند.
تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت با کسب پیروزی نزدیک با نتیجه ۲۸ بر ۲۶ مقابل گیتی پسند اصفهان به مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی صعود کرد و باید در بازی آینده خود مقابل برنده تقابل آلومینیوم اراک و سنگ آهن بافق قرار بگیرد که دیدار دشواری نیز خواهد بود.
تیم هندبال فرازبام خائیز دهدشت که از استعدادهای درخشانی برخوردار است در شرایطی امروز پیروز میدان شد که در لیگ دسته اول به فینال رسیده و فصل آینده نیز پس از غیبت یکساله، دوباره در لیگ برتر حضور خواهد داشت.
به گزارش ایرنا، تیم هندبال گیتی پسند در بازی امروز با ترکیبی متشکل از نوجوانان و جوانان آکادمی این باشگاه مقابل فرازبام قرار گرفت. تصمیمی که سیاست مدیران و کادرفنی گیتی پسند برای کسب تجربه جوانان آیندهدار در میادین بزرگتر و جدیتر بود و عملکرد فوقالعادهای نیز از سوی این بازیکنان به ثبت رسید.