شناسهٔ خبر: 71733909 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: مفدا | لینک خبر

طی حکمی از سوی وزیر بهداشت؛

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب شد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی حکمی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را منصوب کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مفدا، دکتر محمد رضا ظفرقندی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حکمی دکتر اله کرم اخلاقی را به عنوان سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است، خدمت به مردم عزیز کشورمان، فرصت و نعمت مغتنمی است که خداوند منان به بندگان خدوم خویش ارزانی داشته است. این فرصت در حوزه سلامت ارزش مضاعفی دارد که نتیجه آن کاهش آلام مردم و ارتقا سلامت جامعه است. نظر به تعهد و تجارب ارزشمند جناب عالی به موجب این ابلاغ به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر منصوب می شوید.

انتظار می رود با توجه به اهمیت تحقق شعارهای رییس جمهور محترم در جهت اجرایی شدن سیاست های کلی نظام سلامت و اهداف برنامه هفتم توسعه و ضرورت مشارکت و تکریم کلیه ذینفعان بخصوص اعضای محترم هیات علمی، کارکنان سلامت و دانشجویان عزیز در جهت اعتلای منزلت جامعه دانشگاهی که پیشران توسعه کشور می باشند، اقدام فرمایید.

امیدوارم با توکل به خداوند متعال در انجام وظایف محوله موفق باشید.

دکتر اله کرم اخلاقی متولد سال ۱۳۵۹ و فارغ التحصیل پزشکی عمومی، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در سال ۱۳۸۵ است.

وی فارغ التحصیل تخصص گوش و حلق و بینی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۳۹۵ و فلوشیپ اتولوژی و نورواتولوژی، دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال ۱۴۰۲ است.

وی عضویت در هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، ریاست بنیاد نخبگان استان بوشهر، معاون آموزشی و پژوهشی و درمان بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر، مدیر گروه گوش و حلق و بینی دانشکده پزشکی بوشهر و عضویت در شورای دستیاری دانشگاه علوم پزشکی شیراز را در سوابق اجرایی خود دارد.

انجام اولین عمل جراحی پروتزهای گوش در استان بوشهر ، راه اندازی مرکز جراحی های فوق تخصصی گوش برای اولین بار در استان بوشهر و نفر اول پره بورد تخصصی گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از جمله موفقیت‌های کسب شده توسط دکتر اله کرم اخلاقی است.

گفتنی است وزیر بهداشت همچنین از تلاش‌ها و خدمات دکتر حسین ملکی زاده در طول دوران تصدی ریاست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، تقدیر کرد.