شناسهٔ خبر: 71733831 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

حضور فعال بنیاد پژوهش‌های اسلامی در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد

بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، در هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس، با ۱۵۰ عنوان اثر، با محور قرآن و فرهنگ و سیره معصومین (ع)، حضور یافته است.

صاحب‌خبر -

بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی، چون سال‌های گذشته، در کنار دیگر مؤسسات علمی فرهنگی آستان قدس رضوی، در نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مقدس، آثار خود را، در معرض دید علاقه‌مندان، قرار داده است.
تازه‌ترین آثار در حوزه مطالعات قرآنی همچون، جلدهای کتاب گران‌سنگ «المعجم فی فقه لغه القرآن و سر بلاغه» و نیز ترجمه «تفسیر تبیان» جلد سوم، «تفسیر هدی»، چاپ دوازدهم «قرآن و روان‌شناسی»، «آموزه‌های قرآنی امت» و «فواصل حسن‌ختام آیات» و... از جمله آثاری است که بنیاد پژوهش‌های اسلامی در هجدهمین دوره نمایشگاه قرآن و عترت مشهد مقدس، ارائه کرده است.
از دیگر آثار عرضه شده در این نمایشگاه، می‌توان به کتاب‌های مربوط به فرهنگ و سیره اهل‌بیت عصمت و طهارت (ع)، به‌ویژه امام هشتم (ع)، اشاره کرد.
«رهیافت‌هایی به زیارت»، «امام رضا علیه‌السلام دانای خاندان»، «شهد زیارت»، «مناظرات امام رضا علیه‌السلام با علمای یهود»، «امام هشتم و بازی بزرگ عباسیان» و... از جمله آثار مرتبط با زندگانی، سیره و احادیث امام هشتم (ع) و نیز زیارت و آستان قدس رضوی است که توسط بنیاد پژوهش‌های اسلامی، به علاقه‌مندان، معرفی شده است.
در کنار این آثار، کتاب‌هایی نیز با محوریت زندگانی امام علی (ع)، حضرت زهرا (س) و دیگر امامان معصوم (ع)، در این نمایشگاه، چشم‌نوازی می‌کند.
شایان‌ذکر است، هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس، همه‌روزه از ساعت ۱۹ تا ۲۳، در محل دائمی نمایشگاه‌های آستان قدس رضوی، واقع در پارکینگ شماره یک حرم مطهر رضوی، تا بیست و یکم اسفندماه، دایر خواهد بود.

برچسب‌ها: