به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ سومین اجلاس سالانه موسسه لبخند مهربان روز پنجشنبه با حضور سردارآبنوش نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی، ناصر ظاهری مدیر کل کمیته امداد استان، چگینی، صلح جو و اللهیاری اعضای شورای شهر و جمعی از خانواده ها در سالن اجتماعات دانشگاه فرهنگیان برگزار شد.
ناصر ظاهری مدیرکل کمیته امداد استان در این مراسم گفت: همه ساله در استانه عید نوروز جشن نیکوکاری را برگزار می کند و همه موسسات خیریه و دستگاهها پای کار هستند و با برپایی جشن نیکوکاری کمک های مردمی جمع آوری می شود.
وی افزود: جشن عید همدلی با برپایی ۲۵۵۸ پایگاه ثابت و سیار در استان قزوین برگزار می شود
ظاهری گفت: امسال زنگ نیکوکاری در مدارس نواخته شد تا دانش آموزان با فرهنگ کار خیر آشنا شوند.
وی افزود: امسال ۲۵۵۸ پایگاه ثابت و سیار در سطح شهر، معابر، مساجد، مصلاها، بیمارستانها، شرکتها، برپا می شود و کمک های مردمی جمع آوری می شود.
ظاهری تصریح کرد: سال قبل ۲۴۵۵ پایگاه برپا شد و توانستیم ۲۰ میلیارد تومان جمع آوری و توزیع کنیم.
این مدیر تصریح کرد: امسال پیش بینی می کنیم ۲۴ میلیارد تومان در جشن نیکوکاری جمع آوری،شود که تاکنون ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان جمع آوری و ۵۲ درصد محقق شده است.
وی بیان کرد: ۶۲ موسسه و ۱۸۲ مرکز نیکوکاری با کمیته امداد همکاری دارند و ما شما را رقیب نمی دانیم بلکه همکار و همراه می دانیم و باور داریم پراکنده کار کردن ما را به منزل مقصود نمی رساند.
در ادامه سرهنگ خامدی معاون فرهنگی اجتماعی نیروی انتظامی استان نیز گفت: ناجا همکاری خوبی با موسسات خیریه دارد و تلاش می کنیم بستر کارخیر را مهیا کنیم.
وی افزود: خانواده ها ستون و رکن اصلی جامعه هستند و در کاهش اسیبها نقش مهمی دارند و می توانند پشتیبان کارهای فرهنگی باشند و با رویکرد استاندار به امور فرهنگی و اجتماعی امیدواریم تنظیم سند جامع اجتماعی تسریع شود.
در این مراسم 800 بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد تومان میان نیازمندان توزیع شد.
انتهای پیام