محمدصدیق ارم روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد: این تشدید نظارت و بازرسی روزانه از سوی ۲ اکیپ ثابت و سیار با چهار بازرس بهداشتی دامپزشکی در این شهرستان مرزی با هدف تامین امنیت و حفظ سلامت غذایی قشموندان و گردشگران آغاز شده است.
وی ادامه داد: این اکیپها به مدت ۳۳ روز کاری تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ از ساعت هشت صبح تا ۲۳ شب بر نظارت و بازرسی های خود ادامه خواهند داد.
رییس اداره دامپزشکی قشم توضیح داد: این گروه های ثابت و سیار بر فعالیت واحدهای تولید، نگهداری، بسته بندی، توزیع، عرضه فرآورده های دامی، کشتارگاه های دام و سردخانه های فرآورده های دام خامی، رستوران ها، هتل ها و اقامتگاههای بومگردی سطح جزیره نظارت می کنند.
ارم با توصیه به قشموندان و گردشگران ورودی به بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس برای دقت بیشتر در تهیه فرآوردههای خام دامی و توجه به تاریخ تولید و پایانی که بر روی محصولات بستهبندی درج شده است، تاکید کرد: با متخلفان بهداشتی بدون کوچکترین چشم پوشی برخورد قانونی شده و خاطیان به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
وی از عموم قشموندان و گردشگران درخواست کرد ضمن رعایت توصیه های بهداشتی دامپزشکی به عنوان ناظر بهداشتی همیار دامپزشکی باشند و در صورت اطلاع و مشاهده هرگونه تخلف مرتبط با اداره دامپزشکی شهرستان قشم از طریق شماره های ۰۷۶۳۵۳۴۴۱۱۰ و ۰۷۶۳۵۳۴۴۴۲۰ به اداره دامپزشکی جزیره اطلاع دهند.
رییس اداره دامپزشکی قشم اظهار کرد: این طرح نظارت بهداشتی بر عرضه فرآوردههای خام دامی با انجام گشت های مشترکی با حضور کارشناسانی از اداره های تعزیرات حکومتی، صنعت، معدن و تجارت، بازرگانی و اصناف سازمان منطقه آزاد، جهاد کشاورزی و شبکه بهداشت قشم تا ۱۵ فروردین سال آینده ادامه خواهد داشت.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.