شناسهٔ خبر: 71731993 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تسنیم | لینک خبر

کشف کارگاه تولید داروهای تقلبی در جنوب تهران

فرمانده انتظامی شهرستان ری از کشف کارگاه تولید داروهای تقلبی خارجی و کمیاب با تلاش ماموران کلانتری خاورشهر، خبر داد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ محمدقاسم طرهانی؛ فرمانده انتظامی شهرستان ری درباره کشف کارگاه تولید داروهای تقلبی خارجی و کمیاب در خاورشهر اظهار کرد: درپی اشرافیت‌های اطلاعاتی و رصدهای هوشمندانه مشخص شد یک کارگاه غیرمجاز در محدوده خاورشهر با جمع‌آوری داروهای تاریخ مصرف گذشته و فاسد کمیاب بیماران سرطانی اقدام به بسته‌بندی جدید و فروش آن‌ها در بازار آزاد و فضای مجازی و شبکه‌های ماهواره‌ای می‌کردند.

وی افزود: با هماهنگی قضایی و اخذ دستور مستقیم از دادستان شهرستان ری تیم‌های عملیات کلانتری به کارگاه مورد نظر اعزام و در بازرسی از محل تعداد زیادی پوکه‌های آمپول‌های کمیاب، قرص‌های ویتامین تقلبی و ... به همراه دستگاه‌های حک تاریخ تولید کشف شد.

رییس پلیس شهرستان ری با اشاره به دستگیری سه تن از متهمان اصلی این اقدام مجرمانه بیان کرد: کارگاه مورد نظر پلمب و متهمان با داره پلیس برای سیر مراحل قانونی منتقل شدند.

سرهنگ طرهانی در پایان با بیان اینکه پلیس ری با سوداگران مرگ و مواردی که سلامت شهروندان را به خطر می‌اندازد برخورد خواهد کرد، گفت: از شهروندان خواهشمندیم در صورت مشاهده یا اطلاع از موارد این چنینی موارد را با پلیس 110 درمیان بگذارند تا اقدامات لازم در سریع ترین زمان ممکن صورت پذیرد.

انتهای پیام/