شناسهٔ خبر: 71729799 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: مشرق | لینک خبر

رئیس جمهور به شرق استان تهران سفر می‌کند

مسعود پزشکیان، رئیس جمهور کشورمان در سومین مرحله از پنجمین دوره سفرهای استانی خود، امروز پنجشنبه ۱۶ اسفندماه به شهرستان‌های پردیس، فیروزکوه و دماوند سفر خواهد کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش مشرق، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، پزشکیان با همراهی برخی از معاونان و وزرای دولت در این سفر به بررسی مشکلات و مسائل مردم این مناطق خواهد پرداخت و با حضور در جلسات مختلف، نظرات و پیشنهادات شهروندان را دریافت می‌کند.

این سفر با هدف بررسی چالش‌های محلی، پیگیری پروژه‌های عمرانی و رفع مشکلات مردم برنامه‌ریزی شده است.

پزشکیان همچنین در این سفر با مسئولان محلی و اعضای شوراهای شهر و روستا دیدار خواهد کرد تا راهکارهای لازم برای بهبود شرایط این مناطق را بررسی کند.

رئیس جمهور پیش از این نیز بر لزوم توجه ویژه به مناطق کمتر برخوردار و پیگیری مطالبات مردمی تأکید کرده بود، این سفر نیز در راستای تحقق این هدف و تقویت ارتباط مستقیم با مردم انجام می‌شود.

دیدار با نخبگان، کشاورزان و مدیران شهرستان‌های شرق استان تهران، از جمله برنامه‌های رئیس جمهور در سفر به این منطقه خواهد بود.