شناسهٔ خبر: 71728409 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سینا | لینک خبر

«قطب هوش مصنوعی» در پارک فناوری پردیس ایجاد می‌شود

صاحب‌خبر -

مشاور رئیس پارک فناوری پردیس گفت: بر اساس مصوبه دولت، تکلیفی برای ایجاد ۶ قطب فناوری در اولویت‌های کشور، از جمله قطب فناوری هوش مصنوعی، بر عهده پارک فناوری گذاشته شده است.

به گزارش خبرگزاری سینا، اکبر قنبرپور در اختتامیه دومین رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی تمرکز گرایی در پایتخت را یکی از چالش‌های کشور در زیست بوم فناوری دانست و اظهار کرد: امروز بیش از ۶۰ درصد شرکت‌های دانش‌بنیان کشور در استان تهران مستقر هستند و این در حالی است که ۸۰ درصد اقتصاد دانش‌بنیان کشور نیز در این استان متمرکز شده است. این وضعیت ناشی از سیاست‌های تمرکز گرایانه در سال‌های اخیر است و باید توجه بیشتری به استان‌های دیگر داشته باشیم. بین‌المللی شدن این رویداد می‌تواند به حل این مساله کمک شایانی کند.

قنبرپور به اهمیت حل مسائل واقعی در رویداد جایزه سالانه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: این جشنواره به دنبال تعریف مسائل واقعی است و نه مسائل انتزاعی. در سال‌های آینده، مجموعه‌های بیشتری نیز به این رویداد خواهند پیوست و امیدوارم که ما بتوانیم با همکاری یکدیگر، قدم‌های مؤثری در این راستا برداریم.

مشاور رئیس پارک فناوری پردیس گفت: در برنامه هفتم توسعه کشور، وزارت ارتباطات مکلف شده است تا ۵۰۰ هزار نفر را در حوزه اقتصاد دیجیتال تربیت کند. جایزه سالیانه هوش مصنوعی سهم ۱۰ درصدی در تربیت نیروی انسانی خواهد داشت. البته این موضوع نیاز به حمایت دارد و باید متولیان توسعه نیروی انسانی این تکلیف را برای خود ببینند.

رئیس شورای سیاستگذاری سومین دوره جایزه سالیانه هوش مصنوعی گفت: بسیاری از متخصصان حوزه اقتصاد دیجیتال مهاجرت کاری کرده‌اند؛ به این معنی که این افراد در ایران حضور دارند اما برای شرکت‌های خارجی کار می‌کنند.

رئیس شورای سیاستگذاری سومین دوره جایزه سالیانه هوش مصنوعی همچنین به تقسیم کار در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و و یادآور شد: وزارت ارتباطات مسئول توسعه زیرساخت‌ها و معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری مسئول توسعه اکوسیستم این حوزه شده است. تقسیم وظایف در دولت و حاکمیت باید به‌گونه‌ای باشد که سردرگمی ایجاد نشود و بتوانیم به صورت مؤثر در این زمینه کار کنیم.

قنبرپور به بزرگ‌ترین پارک فناوری کشور اشاره کرد و گفت: امروز حدود ۴۰۰ شرکت در پارک فناوری پردیس فعالیت می‌کنند و ۷۰۰۰ نفر در این شرکت‌ها مشغول به کار هستند. پارک فناوری به تازگی به عنوان منطقه بین‌المللی نوآوری ایران شناخته شده و بر اساس مصوبه دولت، تکلیفی برای ایجاد ۶ قطب فناوری در اولویت‌های کشور، از جمله قطب هوش مصنوعی، بر عهده پارک فناوری گذاشته شده است.

از طريق
مهر
کپی لینکلینک کپی شد