به گزارش سایت دیدهبان ایران، خبرگزاریهای روسی روز چهارشنبه به نقل از آژانس عالی ضد تروریسم روسیه گزارش دادند که واحدهای ضد تروریسم این کشور چهار شبه نظامی وابسته به گروه تروریستی داعش را در داغستان مورد هدف قرار داده است.
براساس گزارش رویترز، در سالهای گذشته گروه تروریستی داعش مشکلات زیادی برای روسیه ایجاد کرده است. سال گذشته دستکم ۲۰ نفر در حملات داعش به کلیساها و کنیسهها در این کشور کشته شدند.
کمیته ملی ضد تروریسم اعلام کرد که اعضای داعش در حال برنامه ریزی برای حمله به یکی از شاخه های منطقهای وزارت کشور روسیه بودند. نیروهای امنیتی روسیه تعداد قابل توجهی مهمات و نارنجک انداز کشف کردند.
طبق گزارش خبرگزاری تاس هیچ تلفات جانی بین نیروهای امنیتی روسیه گزارش نشده است.
به گزارش ایرنا، تحرکات گروه تروریستی داعش همواره در روسیه وجود داشته است همانند تیراندازی و آتشسوزی قبل از اجرای کنسرت در تالار شهر کروکوس واقع در نزدیکی مسکو شامگاه جمعه سوم فروردینماه ۱۴۰۳ فاجعهای در پی داشت.
خبرگزاری رویترز ساعاتی بعد از این عملیات تروریستی گزارش داد: گروه تروریستی داعش مسئولیت این حمله را برعهده گرفت.
آدرین واتسون سخنگوی شورای امنیت ملی کاخ سفید در این باره گفت: داعش تنها مسئول این حمله است. اوکراین هیچ دخالتی در آن نداشته است.
با این وجود، آناتولی آنتونوف سفیر روسیه در واشنگتن در این باره و اظهارات مقامهای آمریکایی درباره دخالت گروه تروریستی داعش در حمله تروریستی در تالار شهر کروکوس و نادیده گرفتن نقش اوکراین، به خبرگزاری روسی نووستی گفت که نباید در چنین نتیجه گیری عجله کرد، سرویس های ویژه روسیه همه چیز را حل خواهند کرد.
پیشتر، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه با اشاره تلویحی به گزارش خبرگزاری غربی رویترز درباره برعهده گرفتن مسئولیت عملیات تالار کروکوس توسط گروه تروریستی داعش ادامه داد: نکته اصلی این است که مقامات آمریکایی فراموش نمی کنند که چگونه محیط اطلاعاتی و سیاسی آنها تروریستهایی را که در تالار شهر کروکوس به مردم تیراندازی کردند با گروه تروریستی داعش مرتبط کرد.
منبع: ترجمه ایرنا