شناسهٔ خبر: 71716926 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

گام بلند فراجا در تحقق پلیس تراز انقلاب اسلامی با تربیت حافظان قرآن

مراسم تجلیل از ۵۰۰۰ فراگیر قرآنی و حافظ قرآن فراجا با حضور فرماندهان کشوری و استانی این نیرو در مرکز آموزش درجه داری شهید چمران در چهارباغ انجام گرفت.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ رویا نادری - سردار محمد شرفی جانشین معاونت هماهنگ کننده فراجا در این خصوص گفت: در کنار مهارت‌آموزی‌های تخصصی و انتظامی، توجه ویژه‌ای به آموزش‌های قرآنی داشتیم و موفق شدیم طی برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، کارکنان آموزشگاه‌های درجه‌داری و افسری را با محوریت حفظ جزءهای قرآن کریم و تسلط بر مفاهیم دینی تربیت کنیم. امروز ۱۲ هزار و ۲۰۰ نفر از نیروهای فراجا حداقل یک جزء قرآن را حفظ کرده‌اند که این دستاورد، ثمره توجه ویژه به آموزه‌های قرآنی است.

وی تأکید کرد: با توجه به حساسیت مأموریت‌های اجتماعی پلیس، آشنایی کارکنان با مبانی دینی و قرآنی ضرورتی انکارناپذیر است تا بتوانیم نیروی انتظامی در تراز انقلاب اسلامی تربیت کنیم.

حجت‌الاسلام ادیانی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، نیز با اشاره به اهمیت انس با قرآن کریم گفت: بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری، نیروی انتظامی تنها نیروی مسلح اجتماعی کشور است که شبانه‌روز در ارتباط مستقیم با مردم قرار دارد. برای انجام این خدمت با انگیزه و بصیرت، باید بیش از دیگران با قرآن مانوس باشد. خوشبختانه فراجا طی ۱۸ سال گذشته موفق شده مقام اول مسابقات سراسری قرآن کریم نیروهای مسلح را کسب کند و در مسابقات بین‌المللی نیز نمایندگان این نیرو همواره افتخارآفرین بوده‌اند.

وی افزود: حضور حافظان قرآن و کارکنان قرآنی در بدنه فراجا، اتفاقی بزرگ در تاریخ نیروهای مسلح است که قطعاً در تحقق پلیس تراز انقلاب و انسان‌محور تأثیر بسزایی خواهد داشت واین اقدامات، نشان‌دهنده عزم جدی فراجا برای تلفیق تخصص انتظامی با معارف قرآنی و حرکت به سوی ارتقای معنوی نیروها و ارائه خدماتی متعهدانه‌تر به مردم است.