شناسهٔ خبر: 71715716 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

کنایه تند روزنامه جوان به اصلاح‌طلبان / بعد از حذف ظریف حالا نوبت به پزشکیان رسیده است!؟

روزنامه جوان نوشت: با برکناری همتی توسط مجلس، برخی اصلاح‌طلبان از "مرگ وفاق" سخن گفته و استفاده مجلس از ابزار نظارتی خود را به معنای پایان وفاق تعبیر کرده‌اند، گویی وفاق یعنی هیچ‌کس دولت را نقد نکند!

صاحب‌خبر -

روزنامه جوان در واکنش به عملکرد اصلاح‌طلبان در فرآیند استعفای ظریف و حالا تقاضای برکناری رئیس جمهور نوشت: اصلاح‌طلبان تندرو پس از استعفای ظریف و برکناری همتی، حالا خواهان استعفای پزشکیان شده‌اند و ادعا می‌کنند که او تحت‌ فشار قرار دارد و بهتر است کناره‌گیری کند. این در حالی است که همین جریان، مخالفان پزشکیان را متهم به اعمال فشار برای استعفای او می‌کند.

با برکناری همتی توسط مجلس، روزنامه هم‌میهن و برخی اصلاح‌طلبان از "مرگ وفاق" سخن گفته و استفاده مجلس از ابزار نظارتی خود را به معنای پایان وفاق تعبیر کرده‌اند، گویی وفاق یعنی هیچ‌کس دولت را نقد نکند. اما جالب اینجاست که اصلاح‌طلبان از ابتدا نیز با وفاق همراه نبودند.

هم‌میهن حتی تلویحاً به استعفای رئیس‌جمهور اشاره کرده و نوشته است: «پزشکیان انسان محترم، اخلاقی و پاکدستی است و آن‌قدر در بند قدرت نیست که به هر قیمتی در مسند بماند.» همچنین در روزهای اخیر این روزنامه با طرح ادعاهایی درباره محدودیت‌های پزشکیان در انتخاب همکارانش، تلویحاً از کنار رفتن او سخن گفته و نوشته است: «پزشکیان از ابتدا با محدودیت‌های شدیدی در انتخاب همکارانش مواجه بود و مخالفت‌ها با شعارهای او، ازجمله رفع فیلترینگ، همچنان ادامه دارد. اگر قرار به تغییر نیست، بهتر است افرادی در رأس امور باشند که با رویکردهای گذشته همخوانی دارند.»

این‌گونه مواضع نشان‌دهنده تلاش امثال هم‌میهن برای دامن زدن به فضای رادیکال و تسویه‌حساب سیاسی است، درحالی‌که دولت چنین رویکردی ندارد. پزشکیان در تشکیل کابینه مقابل هیاهوی اصلاح‌طلبان تندرو ایستاد و اکنون نیز قصد ندارد با خط‌وربط آن‌ها هماهنگ شود. روزنامه دولت اعلام کرده که "خط وفاق با رفتن همتی پایان نمی‌یابد. " همچنین فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت، تصریح کرده است که «استیضاح یا استعفای یک فرد، دولت را از مسیر وفاق دور نمی‌کند و ما مصمم هستیم با وفاق، مشکلات کشور را حل کنیم.»