باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - دونالد ترامپ، رئیسجمهور آمریکا در شب سهشنبه طولانیترین سخنرانی در جلسه مشترک کنگره در تاریخ مدرن را انجام داد و از رکورد قبلی رئیسجمهور اسبق، بیل کلینتون، پیشی گرفت.
ترامپ تقریباً ۱۰۰ دقیقه از ابتدا تا انتها برای هر دو مجلس کنگره سخنرانی کرد، با وقفهای کوتاه از سوی آل گری، نماینده دموکرات از تگزاس، که در اوایل سخنرانی ترامپ به او اعتراض کرد و توسط مأموران از سالن خارج شد.
پیش از سخنرانی ترامپ در روز سهشنبه، سخنرانی کلینتون در سال ۲۰۰۰ در جلسه مشترک کنگره با عنوان «وضعیت کشور» با زمان بیش از ۱ ساعت و ۲۸ دقیقه، رکورد طولانیترین سخنرانی را در اختیار داشت. این اطلاعات را پروژه ریاستجمهوری آمریکا در دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا منتشر کرده است.
سخنرانی ترامپ، که اولین سخنرانی او در دوره دوم ریاستجمهوریاش بود، به طور فنی به عنوان سخنرانی «وضعیت کشور» در نظر گرفته نشد، زیرا این عنوان برای سخنرانیهای سه سال دیگر دوره ریاستجمهوری محفوظ است، جایی که رئیسجمهور میتواند به عملکرد خود تا آن زمان بازتاب دهد.
اما سخنرانی رئیسجمهور آمریکا در کنگره، که هر رئیسجمهوری از زمان رونالد ریگان در سال ۱۹۸۱ اندکی پس از آغاز به کار خود انجام داده است، عملکردی مشابه سخنرانی وضعیت کشور دارد.
ثبت رکوردهای این پروژه به اولین سخنرانی لیندون جانسون در کنگره در سال ۱۹۶۴ بازمیگردد، تنها چند ماه پس از آغاز به کار او پس از ترور جان اف. کندی.
پیشتر اعلام شد ترامپ در هفته اول ریاستجمهوری، در مقایسه با بایدن که تنها ۲۴۲۵۹ کلمه و ۲ ساعت و ۳۶ دقیقه صحبت کرد، ۸۱۳۲۵ کلمه و بیش از ۷ ساعت به صورت عمومی صحبت کرده است.
منبع: هیل