شناسهٔ خبر: 71713616 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

فرمانده دانشگاه دافوس آجا: فرمانده دانشگاه دافوس آجا:

هنر ما این است که رزم و جنگ و طراحی نوین را به دانشجویان آموزش دهیم

به گفته امیر ولی وند ما شاید فرصت نداشته باشیم تخصص را به دانشجویان یاد دهیم، هنر ما این است که رزم و جنگ و طراحی مشترک را یاد دهیم که در جنگ‌ها به کار آید.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد حسین متین نیک خوی ـ امیر سرتیپ حسین ولی وند فرمانده دانشگاه دافوس آجا در جمع خبرنگاران و در نشست خبری خود اظهار کرد: مزیت دانشگاه ما نسبت به سایر دانشگاه‌های مانند دافوس این است که از تجارب قدیمی‌ها به خوبی استفاده می‌کنیم و با تجربه های جنگ نیروهای مسلح ما به دانشجویان تجربه‌های گرانقدر خود را منتقل می‌کنند.

وی ادامه داد: بعد از جنگ چند اقدام خوب انجام شد و دافوس‌های مشترک را در یک مجموعه ادغام کردیم و اکنون خیلی از کشور‌ها به دنبال همین اقدام هستند. ما شاید فرصت نداشته باشیم تخصص را به دانشجویان  آموزش دهیم، هنر ما این است که رزم و جنگ و طراحی مشترک را یاد دهیم که در جنگ‌ها به کار آید.

او عنوان کرد: هر کشوری که با ما همسو باشد آماده‌ایم از آن‌ها دانشجو بپذیریم، ویژگی دیگری که ما داریم و برخی از کشور‌ها ندارند آن است که دانشگاه مهمان را جدا نمی‌کنیم تمرینات انجام می‌دهند و حاضر هستند.

امیر ولی وند بیان کرد: ما بعد از جنگ تحمیلی ماموریت خود را تغییر دادیم، بحث فناوری و هوش مصنوعی از ماموریت‌های ماست. در حوزه کارآفرینی اقداماتی را انجام دادیم. ما ارتباط مستقیمی با بدنه صنعتی کشور داریم.ما علاوه بر وظایف داخلی خود مسئولیت جهانی هم داریم و همه دانشجویان خارجی، سفیران ما هستند. 

وی افزود: تمامی پژوهشکده ما با شرکت‌های دانش بنیان ارتباط خوبی دارند. ضمن این که با بنیاد علمی نخبگان ارتباط داریم و در جذب آن‌ها اشتراک داریم و تعدادی را جذب کردیم و این در دستور کار ما قرار دارد، نخبگان را باید قدر بدانیم و باید به آنها احترام گذاشت و احتیاجات او رفع شود.

امیر ولی وند گفت: نباید تاکتیک‌های گذشته را فراموش کرد. از تاکتیک‌های جدید و هوش مصنوعی استفاده کنیم، اما بر اساس نوع تهدید اقدام می‌کنیم. تنوع در اساتید ما بسیار زیاد است و همه این‌ها انتقال تجربه دارند. استادان ما تک بعدی نیستند، خیلی از آن‌ها در دانشگاه‌های خارج از کشور حاضر بودند.

امیر ولی وند بیان کرد: مسئولیت جهانی به دنبال توسعه پایدار است و این از ویژگی‌های دانشگاه‌های نسل ۴ است و ما در پذیرش دانشجو‌های خارجی این اقدام را انجام می‌دهیم.توسعه پایدار یعنی نگاهمان به آینده باشد و در تمامی حوزه‌ها حضور داشته باشیم. ما سعی کردیم که با ایجاد رشته آینده‌پژوهی در این زمینه اثر گذار باشیم.

وی گفت: ما اکنون در صدد ساخت پهپاد‌ها و موشک‌هایی هستیم که موثر باشد، خیلی چیز‌ها را نباید عنوان کرد. اما اقدامات در حال انجام شدن است. ما به دنبال تقویت ابزار موجود هم هستیم این‌ها برای ما مهم است. تمام رزمایش هایی که برگزار می‌شود همه سناریو‌ها با کمک اساتید عملی می‌شود. ما اتفاقات در دنیا را رصد می‌کنیم و خیلی از اتفاقات را در رزمایش‌های خود اجرایی می‌کنیم.