شناسهٔ خبر: 71713255 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

خط حمله پرتغالی - کلمبیایی النصر مقابل استقلال؛ پیولی همه را... -

اقتصاد ایران: سرمربی ایتالیایی تیم فوتبال النصر برای دیدار برگشت مقابل استقلال ایران تمامی نفرات هجومی خود را در اختیار دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم‌های فوتبال استقلال ایران و النصر عربستان در دور رفت مرحله یک هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا شامگاه دوشنبه ۱۳ اسفند و در ورزشگاه آزادی تهران به مصاف هم رفتند و با اینکه هر دو تیم فرصت‌هایی را برای گلزنی داشتند اما در پایان این دیدار با نتیجه تساوی بدون گل خاتمه یافت تا سرنوشت تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی دوشنبه ۲۰ اسفند و در ورزشگاه اول پارک شهر ریاض مشخص شود.

روزنامه الشرق‌الاوسط عربستان در رابطه با دیدار برگشت این دو تیم نوشت: کادر پزشکی باشگاه النصر مجوز حضور اوتاویو پرتغالی و ایمرک لاپورت اسپانیایی را در دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی برابر استقلال تهران صادر کرده است. این دو بازیکن پس از پشت سر گذاشتن آزمایش‌های پزشکی و اطمینان از آمادگی جسمانی خود، اجازه حضور در این دیدار را دریافت کردند.

با این حال، هنوز وضعیت نهایی اوتاویو و لاپورت برای دیدار هفته آینده مقابل الشباب در لیگ حرفه‌ای عربستان مشخص نیست. این دو بازیکن همراه با سلطان الغنام، عبدالله الخیبری و علی لاجامی تحت معاینات پزشکی قرار دارند تا میزان آمادگی آن‌ها برای این مسابقه مشخص شود.

کریستیانو رونالدو پرتغالی نیز برای هدایت خط حمله النصر در هر دو دیدار برابر استقلال تهران و الشباب آماده است و در کنار جان دوران کلمبیایی خط حمله این تیم را تشکیل خواهد داد.

تیم النصر روز جمعه در هفته بیست و چهارم لیگ عربستان به مصاف الشباب خواهد رفت و سپس روز دوشنبه میزبان استقلال تهران در دیدار برگشت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ نخبگان آسیا خواهد بود.

برچسب‌ها: