باشگاه خبرنگاران جوان ـ سرهنگ یداله جهان آرا فرمانده انتظامی شهرستان تبریز از کشف بیش از ۶۷ هزار عدد انواع مواد محترقه خبر داد و گفت: با توجه به فرارسیدن ایام پایانی سال و در راستای تشدید روند مبارزه با خرید و فروش مواد محترقه غیرمجاز و در پى کسب خبری مبنیبر نگهداری و فروش مواد محترقه توسط افرادى در سطح حوزه استحفاظی، رسیدگى به موضوع در دستور کار مأموران انتظامی شهرستان تبریز قرار گرفت.
وی افزود: مأموران کلانتری ۲۳ باسمنج و ۲۶ باغمیشه با اقدام هوشمندانه، فروشندگان و تولیدکنندگان مواد محترقه را در سطح شهر شناسایى و با هماهنگی قضایی در بازرسی از محل نگهدارى مواد محترقه در مخفیگاه آنها، تعداد ۶۷ هزار و ۳۰۰ عدد انواع مواد محترقه به ارزش ۳۰۰ میلیارد ریال را کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان تبریز تصریح کرد: در این رابطه دو چهار متهم دستگیر شدند که پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مرجع قضائی شدند.
جهان آرا در پایان، به خانوادهها و والدین هشدار داد: در ایام پایانی سال بالاخص چهارشنبه آخر سال، کنترل و مراقبت بیشتری نسبتبه جوانان و فرزندان خود داشته باشند تا دچار آسیبها و خطرات احتمالی استفاده از مواد محترقه خطرناک نشوند و در صورت داشتن هرگونه اخبار و اطلاعات مبنیبر فروش و یا نگهداری مواد محترقه مراتب را در اسرع وقت به مرکز فوریتهاى پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
منبع:تسنیم