به گزارش سلامت نیوز به نقل از همشهری، در یکی از برنامههای برمودا، کامران نجفزاده از ژیلا صادقی، مجری تلویزیون به عنوان مهمان برنامه پرسید که چرا قهوه و چای میل ندارید، او هم پاسخ داد که بهدلیل اینکه حنجره به این مواد و خوردنیها حساس است و باید دقت بیشتری کرد.
اما ماجرا چیست؟
به گفته برخی از متخصصان، تارهای صوتی ما حالت ژلهای دارد و اگر مواد غذایی مضر مصرف کنیم، نخستین آسیب به تارهای صوتی و کیفیت تولید صدای آنها وارد خواهد شد. به گفته این مجری، حنجره نخستین عضو بدن ماست که پیر و فرسوده میشود، پس باید دقت کنیم که مواد غذایی ناسالم مصرف نکنیم.
اما چرا چای میتواند برای حنجره مفید نباشد؟ چون غالبا ما چای واقعی نمینوشیم و این چایها با کلی رنگ و مواد آمیخته است که میتوانند روی حنجره ما تأثیر بگذارند و کیفیت آنها را کاهش دهند. لابد شنیدهاید که خوانندگان هم از این دست رعایتها خیلی دارند. سرخکردنیها نیز جزو خوراکیهایی هستند که میتوانند علاوه بر بعضی اعضای بدن، روی حنجره هم تأثیر بدی بگذارند.
پس به قول این مجری، اگر میخواهید که سرعت پیری حنجرهتان را بیشتر نکنید، سعی کنید چای سالم و دمنوشهای توصیهشده در طب ایرانی مصرف کنید. غیر از این باشد، موقع میانسالی وسط صحبتها مدام باید گلو صاف کنید.