شناسهٔ خبر: 71709209 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: انتخاب | لینک خبر

روزنامه اصولگرا: نه استیضاح وزیر اقتصاد محصول کار تندروها بود، نه کنار رفتن ظریف

روزنامه جوان نوشت: در جناح اصولگرا تندروهای شناخته‌شده، خود را سردسته مخالفت با دوتابعیتی‌های دولت و سردمدار استیضاح وزیر اقتصاد معرفی کردند و عزل و کنار رفتن هر دو را نیز به حساب خود نوشتند. اما مسئله دوتابعیتی‌ها مطالبه قانونی بود و از طرف شخص رئیس قوه‌قضائیه دنبال می‌شد و گویا با دخالت خود ایشان نیز آقای ظریف کنار رفته است. 

صاحب‌خبر -

 روزنامه جوان نوشت: در جناح اصولگرا تندروهای شناخته‌شده، خود را سردسته مخالفت با دوتابعیتی‌های دولت و سردمدار استیضاح وزیر اقتصاد معرفی کردند و عزل و کنار رفتن هر دو را نیز به حساب خود نوشتند.

اما مسئله دوتابعیتی‌ها مطالبه قانونی بود و از طرف شخص رئیس قوه‌قضائیه دنبال می‌شد و گویا با دخالت خود ایشان نیز آقای ظریف کنار رفته است. 

در مسئله استیضاح نیز رأی‌آوردن استیضاح که تا ساعتی قبل از رأی‌گیری مبهم بود و حتی احتمال ماندن وزیر بیشتر می‌نمود، با رأی بالای مجلس ممکن شد که دلایل دیگری داشت و ربطی به تمایل و اراده تندروهای معروف نداشت زیرا آنان اگر قادر به این کار بودند در همان روز معرفی کابینه، مانع رأی‌آوری وزیر اقتصاد و چند وزیر دیگر می‌شدند. 

لینک کوتاه کپی لینک