شناسهٔ خبر: 71707908 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: تابناک | لینک خبر

توقیف گواهینامه متخلفان حادثه‌ساز در سفرهای نوروزی

رئیس پلیس راه راهور فراجا با بیان اینکه تخلفات حادثه‌ساز، خط قرمز پلیس در سفرهای نوروزی امسال است، گفت: در صورت ارتکاب تخلف جدی در سفر حتی امکان ضبط گواهینامه وجود دارد.

صاحب‌خبر -

به گزاش تابناک به نقل از ایرنا، سرهنگ احمد کرمی اسد رئیس پلیس راه راهور فراجا در خصوص توقیف گواهینامه رانندگان متخلف در ایام نوروز گفت: ۴ تخلف رعایت نکردن تعادل رانندگی، سرعت نامناسب، سبقت خطرناک و استفاده از تلفن همراه بیشترین نقش را در بروز تصادفات سفر‌های نوروزی دارد و علاوه بر آن برخی تخلفات که بالغ بر ۲۱ کد تخلف است، موجب افزایش بیش از یک سوم مبلغ جریمه می‌شود.

وی ادامه داد: سال گذشته در چند روز ایام عید، تخلفات منجر به فوت بالغ بر یک هزار نفر شده بود؛ اما با رعایت قوانین می‌توان از این مخاطرات جلوگیری کرد.

به گفته رئیس پلیس راه راهور فراجا، در صورت ارتکاب تخلف جدی طی سفر‌های نوروزی پیش رو، اقدامات سختگیرانه‌ای مانند توقیف و ضبط گواهینامه اجرا می‌شود.

سرهنگ کرمی اسد اظهار داشت: همکاری مردمی نقش حیاتی در کاهش تصادفات دارد، اما در عین حال واحد‌های امدادی مانند اورژانس، هلال احمر، سازمان راهداری و شهرداری‌ها به صورت ۱۰۰ درصد آماده عمل هستند.

این مقام راه راهور فراجا همچنین عنوان کرد: در مواردی که گواهینامه رانندگان به دلیل کسب نمرات منفی طبق ماده هفت قانون، ضبط شود طی چند روز بعد از آن پیامکی مبنی بر امکان بخشودگی تخلفات در صورت رعایت مقررات ارسال خواهد شد؛ البته این بخشودگی تنها در صورتی اعمال می‌شود که به حد نصاب محکومیت نرسیده باشند.