به گزارش خبرگزاری ایمنا، رسانهها گزارش دادند که گدعون ساعَر اظهار کرد: این رژیم آماده است به مرحله دوم آتش بس و گفتوگو با حماس منتقل شود.
این اظهارات وزیر خارجه اسرائیل، عقبنشینی از موضع اخیر این رژیم در ارتباط با آتش بس غزه است که بر تمدید مرحله اول نه انتقال به مرحله دوم و مذاکره بر سر جزئیات آن، اصرار داشت.
ساعر روز یکشنبه گفته بود که تلآویو برای مذاکره در چارچوب آنچه که آزادی گروگانها بر اساس دست یابی به آتش بس غزه طی ۱۵ روز اول ماه مبارک رمضان خوانده، آماده است اما این حماس است که مخالفت کرده و آمریکا به تازگی گفته است که بهجای مرحله دوم، مرحله شش هفتهای آتش بس، تمدید شود.
دو هفته از پایان مرحله اول آتشبس غزه که شش هفته طول کشید میگذرد، کارشکنیهای رژیم اسرائیل و نقض مفاد آن باعث شد که در دور آخر مرحله اول آزادی اسرای فلسطینی با وجود آزادی اسرای صهیونیست با تأخیر روبهرو شود و تلآویو حین این مرحله هیئتهای خود را به قاهره و دوحه نفرستاد تا مذاکرات برای مرحله دوم آغاز نشود.