شناسهٔ خبر: 71702274 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

سرپرست معاونت سیاسی استانداری خراسان‌شمالی:

رفع مشکل پروازهای فرودگاه بجنورد در دستورکار قرار دارد

بجنورد- ایرنا- سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌شمالی گفت: رفع مشکل پروازهای فرودگاه بجنورد با هدف افزایش جاذبه برای ورود سرمایه گذار به استان در دستورکار قرار دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا، طاهر رستمی شامگاه سه شنبه اظهار کرد: افزایش پروازهای فرودگاه بجنورد از مطالبات مردمی است که تحقق این امر در دستورکار استاندار و مدیران متولی قرار دارد.

وی افزود: بی تردید افزایش پروازها نقش موثری در جذب سرمایه گذار دارد و در این زمینه پیگیری ها انجام می شود.

رستمی با تاکید بر وفاق و همدلی در جامعه برای کاهش آسیب های اجتماعی، گفت: برای حل مشکلاتی همچون بیکاری و آسیب های اجتماعی دیگر وفاق و همدلی باید ترویج پیدا کند چون اگر این امر خدشه دار شود به کشور آسیب جدی وارد می شود.

سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان‌شمالی خاطرنشان کرد: هر تریبون، زبان‌ و هر قلمی که علیه وفاق اقدامی کند، به کشور آسیب وارد می کند.

رستمی با بیان اینکه توسعه را نباید تنها سخت‌افزاری دید، گفت: اگر از حوزه های اجتماعی و سیاسی و فرهنگی غفلت شود و تنها مسایل عمرانی مورد توجه باشد، توسعه محقق نمی شود.

وی تصریح کرد: باید بخش خصوصی را دریابیم تا اتفاقات خوبی در بخش اشتغال و حل معضلات اقتصادی و اجتماعی رخ دهد.

خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت واقع در شمال شرق کشور است.