شناسهٔ خبر: 71701932 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

نظارت ۶۵ گروه دامپزشکی بر فرآورده‌های دامی در اصفهان

۶۵ گروه ثابت و سیار دامپزشکی برای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی استان در ماه رمضان و ایام نوروز فعال هستند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: طرح تشدید نظارت دامپزشکی بر فرآورده‌های خام دامی از یازدهم اسفند در استان اصفهان آغاز شد و به مدت یک ماه تا یازدهم فروردین سال آینده ادامه دارد.
سید رضا موسوی با بیان اینکه نظارت کارشناسان دامپزشکی با هدف صیانت از حقوق شهروندان در مورد تولید، نگهداری، توزیع و عرضه انواع فرآورده‌های خام دامی در طول ماه رمضان و ایام نوروزی تشدید می‌شود، افزود: این طرح با مشارکت ۸۱ کارشناس دامپزشکی و ۴۲ ناظر ذبح شرعی استان اصفهان در قالب ۶۵ گروه ثابت و سیار در ۲ نوبت صبح و بعداز ظهر اجرا می‌شود.
وی گفت: در این طرح کشتارگاه‌های دام و طیور، طباخی‌ها، رستوران‌ها، کارخانه‌های فرآوری و تمام مراکز تولید، بسته‌بندی، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی تحت پوشش دامپزشکی در ۲۸ شهرستان استان به مدت یک ماه و به‌ طور  شبانه‌روزی بازرسی می‌شوند.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان افزود: کارشناسان دامپزشکی استان اصفهان با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی بدون چشم پوشی و به‌صورت قاطع با هماهنگی مراجع قضایی با متخلفان برخورد قانونی و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری می‌کنند.
موسوی از شهروندان خواست فرآورده‌های خام دامی مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و با  مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در این بخش آن را به سامانه پاسخگویی سراسری دامپزشکی به شماره تلفن ۱۵۱۲ گزارش کنند.
یکی از قطب‌های تولید محصولات دامی کشور و با ۲ هزار و ۶۰۰ واحد مرغداری صنعتی، ۱۷ کشتارگاه طیور و ۳۳ کشتارگاه دام و بیش از ۱۰ هزار مرکز بسته بندی و فرآورده‌های خام دامی دارای ظرفیت مناسب در این بخش اقتصادی است.