شناسهٔ خبر: 71701246 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

قدس، نبض بیداری اسلامی؛ ایلام صحنه تجلی حمایت از فلسطین

ایلام - ایرنا - رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام، با تشریح برنامه‌های گسترده ستاد برگزاری روز جهانی قدس، از آمادگی برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر این روز تاریخی خبر داد و تاکید کرد که امسال این روز با شعار «قدس، نبض بیداری اسلامی» به صحنه تجلی وحدت امت اسلامی و حمایت قاطع از ملت مظلوم فلسطین تبدیل خواهد شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت‌الاسلام «علی چراغی‌پور» روز سه‌شنبه در نشست ستاد برگزاری روز جهانی قدس، با اشاره به اهمیت ویژه این روز در شرایط کنونی منطقه و جهان، نامگذاری روز جهانی قدس را تدبیر حکیمانه و دوراندیشانه حضرت امام خمینی (ره) در راستای دفاع همیشگی و مستمر از ملت مظلوم فلسطین و محور مقاومت دانست.

وی افزود: این تدبیر ماندگار و راهبردی امام راحل، نقطه عطفی در تاریخ مبارزات ملت فلسطین و جریان مقاومت در برابر اشغالگری و استکبار جهانی بوده و همواره الهام‌بخش و راهگشا خواهد بود.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام با تاکید بر اینکه این حرکت تاریخی امام خمینی (ره) در منظومه فکری و عملیاتی مقام معظم رهبری تعمیق و گسترش یافته است، خاطرنشان کرد: در سایه حمایت‌های بی‌دریغ و قاطعانه جمهوری اسلامی ایران از آرمان فلسطین، امروز شاهد به ثمر نشستن این تدبیر حکیمانه و تاثیرگذاری روزافزون آن در معادلات منطقه‌ای و جهانی هستیم.

چراغی‌پور با اشاره به شکست‌های مفتضحانه رژیم صهیونیستی در عملیات «طوفان الاقصی» و تزلزل بنیان‌های امنیتی و نظامی آن، تصریح کرد: امروز جهان اسلام در حالی به استقبال روز جهانی قدس می‌رود که رژیم جعلی صهیونیستی پس از تحمل شکست‌های سنگین و آشکار، با سرخوردگی و استیصال، به ناچار به پذیرش آتش‌بس در برابر اراده پولادین جبهه مقاومت تن داده است.

وی با بیان اینکه روز جهانی قدس امسال، نخستین روز قدس پس از پیروزی‌های تاریخی اخیر مقاومت در مقابل توحش صهیونیست‌های کودک‌کش خواهد بود، ابراز امیدواری کرد: این روز مبارک، به صحنه‌ای پرشکوه و بی‌نظیر برای تجلی وحدت و همبستگی امت اسلامی، نمایش اقتدار و صلابت جبهه مقاومت و تقویت روند فروپاشی تدریجی و حتمی رژیم غاصب صهیونیستی تبدیل شود.

قدس، نبض بیداری اسلامی؛ ایلام صحنه تجلی حمایت از فلسطین

وی یکی از اهداف محوری روز جهانی قدس را فریاد حمایت از فلسطین برشمرد و افزود: محور اصلی برنامه‌های امسال، اعلام حمایت قاطعانه و بی‌دریغ از ملت مظلوم فلسطین، به‌ویژه مردم ستم‌دیده غزه، با حضور پرشور و حداکثری مردم در راهپیمایی روز قدس خواهد بود.

چراغی پور به لزوم روشنگری درباره جنایات صهیونیست‌ها اشاره کرد و گفت: مستند جامع پرونده جنایات بین‌المللی رژیم اشغالگر قدس، به ویژه جنایات هولناک اخیر در غزه و سایر کشورهای منطقه و جلب توجه افکار عمومی جهانی به این اقدامات ضدانسانی در این روز جهانی قدس باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان ایلام ابراز کرد: گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام جبهه مقاومت در سال اخیر، به ویژه شهیدان برجسته همچون اسماعیل هنیه، سید حسن نصرالله، شهید صفی‌الدین، شهید السنوار و تمامی شهدایی که در راه اعتلای اسلام به فیض شهادت نائل آمدند از دیگر محورهای برنامه‌های امسال روز جهانی است.

وی، تبیین نقش محوری قدس در مبارزه با صهیونسیم جهانی، مشارکت حداکثری جوانان و بانوان، گرامیداشت سرداران شهید مقاومت، تبیین نقش فرماندهی ایران، تاکید بر اولویت مسئله فلسطین، بهره‌گیری از ظرفیت‌های معنوی و رسانه‌ای، حمایت از طرح همه‌پرسی از تمامی ادیان و اقوام فلسطینی ساکن در سرزمین‌های اشغالی برای تعیین سرنوشت خود، حمایت از بازسازی مناطق آسیب‌دیده، تاکید بر فروپاشی رژیم صهیونیستی، روشنگری و مقابله با نقشه‌های آمریکا، گسترش نفرت جهانی از اسرائیل، تجلیل از اقتدار هوافضای ایران و استفاده از ظرفیت رسانه‌ها را از دیگر محور برنامه‌های روز جهانی قدس امسال برشمرد.