شناسهٔ خبر: 71700002 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

۳۰ قاچاقچی سوخت در مرز باشماق مریوان دستگیر شدند 

سنندج- ایرنا- رئیس کل دادگستری استان کردستان از کشف و ضبط ۳۰ هزار لیتر بنزین قاچاق در مرز باشماق مریوان و دستگیری ۳۰ نفر در این رابطه خبر داد. 

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی دادگستری استان کردستان، حجت الاسلام سیدحسین حسینی روز سه شنبه اظهار کرد: با صدور دستور قضایی دادستان مریوان و اقدامات مأمورین انتظامی و مرزبانی این شهرستان و با همکاری شرکت نفت استان، ۳۵ دستگاه خودرو سبک حامل سوخت قاچاق در محورهای مواصلاتی این شهرستان شناسایی و توقیف شد.

وی افزود: با انجام رصد دقیق و اقدامات اطلاعاتی، مرزبانان برای بررسی موضوع به محل مورد نظر اعزام شدند که پس از گشت زنی‌های مکرر، محموله قاچاق مذکور را مشاهده و با استفاده از شگردهای خاص موفق به توقیف آن شدند.

رئیس کل دادگستری کردستان با اشاره به آمار ۱۰ ماهه سال جاری از تشکیل ۲۸۷ فقره پرونده قضایی و کشف یک میلیون و ۵۰۳ هزار و ۶۹۳ لیتر سوخت قاچاق در این مدت خبر داد.

حجت الاسلام حسینی تاکید کرد: مبارزه با قاچاق به ویژه قاچاق سوخت به صورت ویژه در دستور کار دادگستری استان قرار دارد و این مهم با رصد اطلاعاتی و عملیاتی و کارآمد سازی نظارت‌ها به صورت جدی پیگیری می‌شود.