شناسهٔ خبر: 71696876 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

فرمانده انتظامی مرودشت خبرداد؛

جوان ٣٠‌ ساله به خاطر مسدود کردن راه موتورسیکلت به قتل رسید

فرمانده انتظامی مرودشت خبرداد؛ فرمانده انتظامی مرودشت گفت: فردی که در درگیری جوان ٣٠ ساله‌ای را به قتل رسانده بود، با پیگیری پلیس، تسلیم قانون شد.

صاحب‌خبر -

‌به گزارش ایلنا، سرهنگ علیرضا نوشاد در تشریح این خبر بیان کرد: در دهم اسفندماه سال‌جاری، یک فقره درگیری منجر به قتل با سلاح سرد در محدوده دوربرگردان روستای فیروزی به پلیس گزارش و بررسی موضوع در دستور کار ماموران پاسگاه کناره و پلیس آگاهی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه مجروح ٣٠‌ساله به دلیل شدت جراحات وارده در بیمارستان فوت می‌کند، گفت: در تحقیقات تکمیلی مشخص شد ٢ نفر راکب و ترک نشین یک‌دستگاه موتورسیکلت با راننده (مقتول) خودرو پراید درگیر و با سلاح سرد وی را به قتل می‌رسانند.

نوشاد تصریح کرد: با‌توجه‌به متواری شدن متهمین، کارآگاهان با رصد اطلاعاتی و شگرد‌های پلیسی موفق به شناسایی راکب و ترک‌نشین موتورسیکلت شدند و متهمین که عرصه را برخود تنگ می‌دیدند، خود را تسلیم قانون کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه عامل اصلی وقوع این قتل که جوانی ١٩‌ساله بود علت و انگیزه درگیری را مسدود کردن راه حرکت آنها از سوی راننده پراید اعلام کرد، گفت: متهمین برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: