سیدعلی عظیمی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری آنا درباره فینالیست شدنش در مسابقات انتخابی جام تختی در وزن 61 کیلوگرم و کسب سهمیه جام تختی اظهار داشت: در مسابقات قهرمان کشوری در وزن 57 کیلوگرم باختم و این اولین مسابقهام در وزن جدید بود که خوشبختانه با موفقیت همراه شد.
وی که دو سال قبل در تورنمنت یاشاردوغو برای جبران نتیجه اقدام به اجرای سنجاب پرنده مقابل حریف خارجیاش کرد و از ناحیه دست دچار شکستگی شد، درباره ناکامی در مسابقه اولش در چرخه انتخابی سال 2025 عنوان کرد: این چند وقت تمرین نداشتم و بدون آمادگی و تمرین در مسابقات قهرمان کشوری کشتی گرفتم. مربیان می دانند، سر تمرین نمیرفتم تا اینکه به چین رفتم و در کمپ تمرینی آنها، فقط 20 روز، صبح و بعدازظهر تمرین کردم. بعد احساس کردم شرایطم خوب است و گفتم خودم را در 61 کیلوگرم محک بزنم و شاید باتوجه به شرایط خوب بدنیام به دلیل داشتن تمرین منظم، بهتر نتیجه گرفتم.
عظیمی ادامه داد: در تنکابن دیدم نه خسته میشدم و نه بدنم تحلیل میرفت. خوب کشتی گرفتم و در 61 کیلو خیلی راحتتر از 57 کیلو بودم. حالا به کسب نتیجه در جام تختی هم امیدوار شدهام.
فینالیست مسابقات انتخابی جام تختی که با این نتیجه مجوز شرکت در جام تختی را گرفته، درباره اینکه آیا باز هم تمریناتش را در چین ادامه خواهد داد؟، گفت: اگر به چین بروم، دیگر نمیتوانم در جام تختی کشتی بگیرم. فکر میکنم رقابتها حدودا دو ماه دیگر باشد، باید همین جا بمانم. من هم سالها تلاش کردم که به دوبنده تیم ملی برسم. در چین تغذیه و شرایط تمرینی و استفاده از مکملها و زمان خواب و... خیلی خوب بود، اما باید همین جا تمریناتم را دنبال کنم، آنجا بروم، صرفا تمرین میکنم و رفته رفته از شرایط مسابقه و ورزش قهرمانی دور خواهم شد درحالیکه هدف من از ابتدا، چیز دیگری بود.
سیدعلی عظیمی درخصوص اینکه چقدر امیدوار است بتواند در چرخه انتخابی وزن 61 کیلوگرم به دوبنده تیم ملی در مسابقات جهانی زاگرب برسد؟، تصریح کرد: من فکر میکنم وقتی اول شوی که حرفی در آن نباشد، ملیپوش میشوی. من به نظر کادرفنی احترام میگذارم، احتمالا قهرمان جام تختی ملیپوش شود. من برای رسیدن به این هدف تمرین میکنم. 20 روز تمرین منظم داشتم که این حرفهای ترین دوران کشتیگیری من بود و در چین اتفاق افتاد. همه چیز به موقع و سر جای خودش بود، آقا احسان (امینی) هم از کادرفنی در مسابقات انتخابی جام تختی حضور داشت و دید بدنی کم نیاوردم، امیدوارم تا جام تختی بتوانم با شرایط خوبی به تمرین ادامه داده و نتیجه بگیرم.
انتهای پیام/