شناسهٔ خبر: 71689649 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

این آدم نخبه را فراری ندهید

چرا شجاعی نباید در هیات رئیسه بماند؟

فریده شجاعی؛ این نام را همه می شناسند. فردی که سالها کنار مرحوم منصور پورحیدری زندگی کرد تا الفبای فوتبال ایران، ایرادها، کاستی ها و نقاط قوت و ضعفش را با همه سلولهایش بشناسد. او در مدیریت هم فردی شناخته شده نه تنها برای فوتبال که در ورزش است

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، فریده شجاعی یکی از اعضای جدید هیات رئیسه فدراسیون فوتبال است که هیچ کس نتوانست در شایستگی او برای این سمت تردید کند.

چند وقتی است عده ای در تلاش هستند نام او را به دلیل حضور در هیات مدیره باشگاه استقلال از فهرست هیات رئیسه فدراسیون خط بزنند. این عده همان هایی هستند که تلاش کردند افرادی گمنام و بی ربط با فوتبال به هیات رئیسه فدراسیون راه پیدا کنند.

در شرایطی که همه با ناامیدی به آنده فوتبال نگاه می کنند و راه توسعه و پیشرفت را بسته می بینند، بودن افرادی مانند فریده شجاعی غنیمت فوتبال محسوب می شوند. او آنقدر باتجریه هست که دیواری بلند میان این دو عنوان بکشد تا در هیات رئیسه فقط به دنبال منافع ملی باشد و منافع باشگاه استقلال را در هیات مدیره آن باشگاه دنبال کند.

شجاعی یکی از بی حاشیه ترین و مفیدترین عناصر در بدنه مدیریت ورزش کشور است. کاش آنها که به دنبال حذف شجاعی از هیات رئیسه هستند متوجه شرایط بحرانی فوتبال باشند و کمی به این بیمار زخمی رحم کنند.