شناسهٔ خبر: 71687207 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

باشگاه خبرنگاران جوان پیگیری کرد؛ باشگاه خبرنگاران جوان پیگیری کرد؛

واریز سود سهام عدالت در روز‌های پایانی اسفندماه در گرو همکاری شرکت‌های سرمایه پذیر

سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی از هفته قبل نامه‌هایی را به شرکت‌ها برای دریافت سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ ارسال کردند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور - بر اساس تجربه سنوات گذشته شاهد بودیم که معمولا در روز‌های پایانی اسفندماه یک مرحله از سود سهام عدالت برای سرمایه‌گذاران واریز می‌شود.

بنابر پیگیری‌های خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان واریز سود به سهامداران عدالت در گرو همکاری شرکت‌های سرمایه پذیر سهام عدالت است آنها هستند که باید بخش اول سود‌ها را به حساب شرکت سپرده‌گذاری مرکزی واریز کنند.

پیگیری ما حاکی از آن است که سازمان بورس و شرکت سپرده گذاری مرکزی هم از هفته قبل نامه‌هایی را به شرکت‌ها برای دریافت سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۲ ارسال کردند و رایزنی و مذاکرات هم در حال انجام است

بر این اساس می‌طلبد شرکت‌ها نیز در واریز سود سهام عدالت به شرکت سپرده‌گذاری مرکزی اهتمام ویژه به خرج دهند تا امسال هم شاهد واریز مرحله نخست سود سهام عدالت در ایام پایانی سال باشیم.