شناسهٔ خبر: 71684552 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

واگذاری تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صنایع استان قم

استاندار قم در دیدار با رئیس سازمان توسعه تجارت ایران خواستار واگذاری تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صنایع استان به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان قم شد.

صاحب‌خبر -
واگذاری تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صنایع استان قم
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم،اکبر بهنام جو برای پیگیری برخی از مشکلات تولید کنندگان با دهقان دهنوی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 
استاندار قم در این جلسه با اشاره به اشتغال بالای صنعت فرش دستباف در قم گفت: ما تلاش می کنیم رفع تعهد ارزی صرفاً به میزان واردات مواد اولیه باشد، درحالی که هم اکنون رفع تعهد به میزان ارزش صادراتی است.
 
پیشنهاد صفر شدن تعرفه واردات ابریشم با هدف کاهش قیمت تمام شده فرش دستباف، ، اجازه واردات فرش‌های ایرانی مرجوعی از خارج کشور که با هدف تعمیر و رفو ارسال می‌شوند، از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار به آنها پرداخته شد.
 
استاندار قم موضوع برگزاری نمایشگاه‌های کفش قم در خارج کشور را نیز مطرح کرد و اهداف آن را جهت ارتقای این صنعت مهم ارزیابی کرد.
 
موضوع مهم طرح شده بعدی در خصوص مهلت رفع تعهد ارزی صادرکنندگان بود، معمولاً در فرایند واردات، برخی ازصادرکنندگان و تولید کنندگان دچار تاخیر‌های ناخواسته می‌شوند که پیشنهاد شد تمدید مهلت رفع تعهد ارزی صنایع استان به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان واگذار شود.