شناسهٔ خبر: 71683109 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

لیگ نخبگان آسیا؛

پیولی: بهتر از استقلال بودیم/ آینده‌ام در النصر را نمی‌دانم + فیلم

تهران- ایرنا- سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان گفت: در دیدار امشب بهتر از استقلال بودیم و موقعیت‌های بیشتری برای گلزنی داشتیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش دوشنبه‌شب ایرنا، استفانو پیولی پس از تساوی بدون گل تیمش در دور رفت مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برابر استقلال ایران، در نشست خبری اظهار داشت: قبلا توضیح داده‌ام که در ماه‌های اخیر بازی‌های زیادی داشته‌ایم. بازیکنان ما خسته شده‌اند که رونالدو نیز با همین مساله روبه‌رو بود و باید استراحت می‌کرد.

وی افزود: بازی را کنترل کردیم و موقعیت‌های بیشتری نسبت به استقلال داشتیم. ما بازیکن‌محور نیستیم و از عملکرد تمامی نفراتم در دیدار امشب رضایت دارم. بازی بعدی ما در لیگ با الشباب و برای تیمم بسیار مهم و حساس است.

پیولی در خصوص انتقادهایی که از وی به دلیل عملکرد ضعیف هفته‌های اخیر تیمش می‌شود و همچنین احتمال برکناری از این تیم، توضیح داد: نمی‌دانم فردا یا هفته آینده چه خواهد شد؛ در این خصوص باشگاه تصمیم می‌گیرد. قرارداد ۲ ساله دارم و به آن پایبند هستم. باید ببینم تصمیم مدیریت باشگاه چه خواهد بود و آیا با النصر ادامه خواهم داد یا خیر!

سرمربی النصر با تمجید از جو ورزشگاه آزادی، ادامه داد: با انرژی و کیفیت بالا بازی کردیم. دیدار برگشت هم در پیش است و بازی بزرگی خواهد بود.

این دیدار در حالی با تساوی صفر - صفر به اتمام رسید که دیدار برگشت، ۲۰ اسفند در ورزشگاه اول‌پارک ریاض برگزار خواهد شد.