شناسهٔ خبر: 71682635 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سبزه نارنج‌های گلستان؛ جایگزینی زیبا و ماندگار برای هفت سین نوروز به جای گیاه استراتژیک گندم

تولید سبزه نارنج به جای سبزه گندم برای سفره‌های هفت سین چند سالی است در گلستان رواج پیدا کرده و به دلیل ماندگاری بالا، زیبایی خاص و به صرفه بودن از آن استقبال می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان، درخت نارنج یکی از درختان پرشمار در خیابان‌های گلستان است؛ که عطر دل انگیزش بهار را وصف ناپذیر می‌کند، میوه آن از پاییز چاشنی غذا‌های گلستانی‌ها می‌شود و حالا سبزه تولید شده از هسته آن برای سبزینگی سفره‌های هفت سین آماده شده است.

قرار دادن سبزه گندم از دیرباز در سفره‌های هفت سین مرسوم بوده، اما حالا به صرفه بودن و ماندگاری طولانی سبزه نارنج در مقایسه با سبزه گندم سبب استقبال مردم از آن شده است.

هر کیلوگرم بذر نارنج ۲۰ سبزه می‌دهد در صورتی که با هر کیلوگرم محصول استراتژیک گندم می‌توان فقط ۵ سبزه داشت.

دکتر موسی میری استاد دانشگاه در رشته کشاورزی که در گلخانه خود در کردکوی سبزه نارنج پرورش می‌دهد می گوید: برای نوروز امسال گلستان ۵۰۰ هزار سبزه به دیگر استان‌ها صادر می‌کند.

<div id="video-display-embed-code_12091002"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/4469414/12091002?width=600&height=350"></script></div>