به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کردستان،طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآوردههای خام دامی در استان افزایش می یابد.
زیباکردار افزود: این طرح با مشارکت ۲۵ اکیپ دامپزشکی متشکل از ۹۵ نیروی نظارتی و ۱۶نیروی نظارت شرعی در سطح استان از ۱۱ اسفند به منظور ارتقای سطح سلامت مصرف کنندگان و ارتقای سطح بهداشت فرآوردههای خام دامی آغاز شده است.
مدیرکل دامپرشکی کردستان افزود: در این طرح تمامی فرآوردههای دامی اعم از گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخم مرغ و دیگر اقلام خام دامی مورد نظارت قرار میگیرد.
مدیرکل دامپزشکی استان کردستان از شهروندان خواست سایر فرآوردههای دامی مورد نیاز خودرا در مراکز و فروشگاههای معتبر خریداری کنند و از خرید این اقلام از افراد دورهگرد و سیار خودداری کنند.
زیباکردار در خصوص مخاطرات بهداشتی مصرف فرآوردههای ناسالم و فاسد دامی اظهار کرد: باتوجه به اینکه بسیاری از مسمومیتهای غذایی و بیماریهای زئونوز در اثر امکان انتقال بالایی به انسان دارد، مصرفکنندگان باید هنگام خرید توجه لازم به شرایط بهداشتی، نگهداری و سلامت فرآورده مورد مصرف را داشته باشند.
زیباکردار در پایان با اعلام اینکه هرگونه تهدید علیه بهداشت عمومی تخلف محسوب میشود از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف در زمینه عرضه فرآوردههای خام دامی را به سامانه ۱۵۱۲ اطلاع دهند.