شناسهٔ خبر: 71680727 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: همشهری آنلاین | لینک خبر

بیمارستان‌های ناایمن و متخلف معرفی می‌شوند

معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری ومدیریت بحران شهر تهران: بیمارستان‌هایی که از ورود تیم‌های ارزیاب ممانعت کردند در صورت عدم همکاری، معرفی می‌شوند.

صاحب‌خبر -

همشهری آنلاین، فرخنده رفائی: سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از سه سال پیش ارزیابی ایمنی ساختمان های مهم و بلند تهران را آغاز کرده و در همکاری با مرکز تحقیقات راه، مسکن وشهرسازی، تاکنون ارزیابی ۶۰۷۳ دستگاه از این فهرست بلند و بالای ۱۷ هزار ساختمانی را به پایان رسانده است. بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با وجود عدد کوچکی که به خود اختصاص داده‌اند، از مهم‌ترین این مراکز هستند. نگاهی داریم به آخرین وضعیت ایمن‌سازی بیمارستان‌های تهران.

ارزیابی‌ها نهایی شد

اسماعیل سلیمی، معاون پیشگیری و کاهش خطر سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره روند ایمن‌سازی بیمارستان‌های تهران به همشهری گفت: تعداد بیمارستان‌های تهران پیش از این ۱۸۴ دستگاه عنوان شده بود که با مراجعه و بررسی تیم‌های ارزیاب این تعداد به ۱۵۹ بیمارستان کاهش یافت و مشخص شد تعدادی از این مراکز تعطیل شده و تعدادی نیز درمانگاه هستند. درحال حاضر ارزیابی ایمنی همه این بیمارستان‌ها به پایان رسیده و نتایج ارزیابی‌ها هم استخراج و نهایی شده است.

۱۰ بیمارستان همکاری نکردند

او با اشاره به همکاری نکردن برخی از مراکز درمانی در این زمینه، افزود: بیشتر بیمارستان‌ها و مراکز درمانی با ابلاغ نتایج ارزیابی‌ها، روند ایمن‌سازی را آغاز کردند اما ۱۰ بیمارستان‌ از ورود تیم های ارزیاب ممانعت کردند که پیگیری ها برای اخذ مجوز ورود به این مراکز درمانی در حال انجام است.

به گفته معاون سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در صورتی که این مراکز برای بررسی ایمنی‌شان همکاری نکنند اسامی آنها اعلام خواهد شد.

سلیمی درباره اعلام اسامی بیمارستان‌های ناایمن بازدید شده نیز گفت: این بیمارستان‌ها ۶ ماه پس از ابلاغ وضعیت و دریافت اخطارها فرصت دارند برای ایمن‌سازی اقدام کنند و اگر مقاوم‌سازی آنها در این مهلت آغاز نشود، نام آنها اعلام خواهد شد.

این بیمارستان‌ها ایمن‌سازی را آغاز کردند

سلیمی در خصوص بیمارستان‌هایی که ایمن‌سازی را آغاز کرده‌اند نیز گفت: چند مرکز درمانی از جمله بیمارستان‌های صدر، فجر، امام خمینی (ره) و جانبازان نیایش، اقدام در این زمینه را شروع کرده اند. پیشتر نیز بیمارستان‌های رسول اکرم(ص)، فیروزآبادی، فیاض بخش، شهدای یافت آباد و بوعلی ایمن‌سازی را آغاز کرده بودند که طبق زمان‌بندی‌ها در حال انجام است.

محرومیت از برخی خدمات شهری، معرفی به دادستانی برای اقدام قضایی و افت درجه در سیستم اعتبار بخشی وزارت بهداشت نیز از دیگر جریمه‌هایی است که برای مراکز درمانی ناایمن و بی‌توجه به ایمن‌سازی در نظر گرفته شده است.

ارزیابی ایمنی ساختمان‌های مهم و بلندمرتبه در برابر چهار مخاطره آتش‌سوزی، زلزله، فرونشست و فروریزش زمین به مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی ذیل وزارتخانه راه و شهرسازی سپرده شد. اما با توجه به مشکلات مالی این مرکز و مغفول ماندن این ظرفیت، شهرداری تهران برای انجام آن پیشقدم شد و سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی با همکاری چندین دستگاه دیگر در حال انجام این ارزیابی‌ها هستند.