شناسهٔ خبر: 71677825 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

در یکسال گذشته محقق شد؛

رشد درآمدهای بیمه‌ای "حکمت صبا"

در یکسال گذشته محقق شد؛ درآمدهای بیمه‌ای حکمت از ۵.۱۷۷.۷۸۳ میلیون ریال در ۱ دی ماه ۱۴۰۲ به ۶.۹۱۰.۱۲۲ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا؛ در اطلاعات و صورت‌های مالی ۹ ماهه ۱۴۰۳ بیمه حکمت صبا با نماد "وحکمت" با سرمایه ثبت شده ۳.۱۱۳.۴۷۵ میلیون ریال میزان درآمد حق بیمه ناخالص این بیمه از ۶.۰۲۸.۰۶۰ میلیون ریال در ۱ دی ماه ۱۴۰۲ به ۷.۷۶۳.۲۰۷ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

حق بیمه اتکائی واگذاری بیمه حکمت نیز از ۱.۰۱۱.۵۲۲ میلیون ریال در ابتدای دی ماه ۱۴۰۲ به ۱.۱۴۲.۵۲۰ میلیون ریال در انتهای آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است و سود(زیان) عملیاتی هم از ۲.۲۰۴.۶۴۶ میلیون ریال در ابتدای دی ماه ۱۴۰۲ به ۲۳۳.۳۷۴ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

درآمدهای بیمه‌ای حکمت نیز از ۵.۱۷۷.۷۸۳ میلیون ریال در ۱ دی ماه ۱۴۰۲ به ۶.۹۱۰.۱۲۲ میلیون ریال در ۳۰ آذر ماه ۱۴۰۳ رسیده است.

رشد درآمدهای بیمه‌ای "حکمت صبا"

رشد درآمدهای بیمه‌ای "حکمت صبا"

 

انتهای پیام/

برچسب‌ها: