به گزارش ایرنا، اسدالله گرجیزاده روز سهشنبه در نشست هماندیشی برای جمعآوری کمکهای مردمی استان در ماه مبارک رمضان افزود: این مددجویان زندانی، محکومان مالی دیات ناشی از حوادث کارگاهی یا سوانح رانندگی بودند.
وی با اشاره به اینکه ۲۹ نفر از زندانیان آزاد شده، زن بودند، افزود: رقم بدهی مددجویان بالغ بر ۹ هزار و ۲۸۳ میلیارد ریال بود که با همت اقشار مختلف مردم استان از بند حبس رهایی یافتند.
مدیر نمایندگی ستاد دیه اصفهان افزود: در فرایند رسیدگی به پرونده زندانیان، با همکاری شایسته قُضات برخی محاکم، حدود ۶ هزار میلیارد ریال از مبلغ محکومیت مورد تقاضای شُکات، در قالب قبول دادخواست اعسار از اصل دیون کسر شد تا با بهرهمندی از این تمهید قانونی، شرایط استخلاص افراد محبوس بیش از پیش تسهیل شود.
وی تاکید کرد: در زمان حاضر یکهزار و ۲۱۸ مرد و ۶۱ زن بدهکار مالی یا محکوم به پرداخت دیات ناشی از حوادث غیرعمد در ۱۱ ندامتگاه استان نیز در حال تحمل حبس هستند.
گرجیزاده یادآور شد: عمده فعالیتهای ستاد مردمی دیه در نصف جهان در روزهای ماه مبارک رمضان شامل برپایی آیینهای گلریزان تلویزیونی است.
وی خاطرنشان کرد: در واپسین روزهای باقیمانده تا نوروز، چشم امید یک هزار و ۱۱۲ زندانی جرائم غیرعمد اصفهان و خانوادههایشان به قاب شیشهای ویژه برنامه شبکه استانی موسوم به «یک شهر، ضیافت» دوخته شده است.
مدیر ستاد مردمی رسیدگی به امور دیه و کمک به زندانیان نیازمند اصفهان خاطرنشان کرد: این برنامه با یک سابقه درخشان در دهه اخیر و در بزنگاه معنوی لحظههای ملکوتی افطار، گره از کار فروبسته تعداد زیادی از محبوسان جرائم غیرعمد گشوده است.