به گزارش خبرگزاری آنا، جنبش حماس با انتشار بیانیهای ابتدا به عملیات صبح امروز در شهر حیفا اشاره کرد و ضمن تبریک این عملیات، گفت این اقدام واکنش طبیعی به اقدامات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در کرانه باختری، غزه و قدس اشغالی و همچنین کشتار مردم و ویرانسازی زیرساختها در شمال کرانه باختری بوده است.
شهر حیفا صبح امروز شاهد عملیات حمله با سلاح سرد بود؛ عملیاتی که طی آن، یک شهرکنشین اسرائیلی کشته شد و دستکم ۴ نفر دیگر مجروح شدند.
حماس با اشاره به ورود غیرقانونی شهرکنشینان اسرائیلی به مسجد الاقصی و همچنین طرح اسرائیل برای کوچ اجباری مردم فلسطین و محاصره نوار غزه، خواستار تشدید درگیریهای مردمی با نیروهای رژیم صهیونیستی در کرانه باختری، قدس اشغالی و اراضی ۱۹۴۸ شد و تاکید کرد مقاومت به آزادسازی خاک فلسطین و مقدسات اسلامی و اخراج اشغالگران اسرائیلی تا زمان برپایی کشور فلسطین ادامه خواهد داد.
انتهای پیام/