به گزارش خبرنگار دفاعپرس از گلستان، کمیت و کیفیت وعدههای افطار و سحر روزه داران و رعایت رژیم غذایی مناسب در ماه مهمانی خدا اهمیت خاصی دارد و مردم به ویژه بانوان تلاش میکنند با تهیه اقلام غذایی تازه از مهمانان خداوند در سفره افطار و سحر پذیرایی کنند.
افطارکردن با خرما و خوردن فرنی بسیار به روزهداران توصیه شده است و بازار خرما و آرد برنج در ماه مبارک رمضان رونق ویژهای دارد.
همچنین نان روغنی، انواع آش و سوپ و حلیم هم از غذاهای پر طرفدار در سفره افطار گلستانی هاست.
انتهای پیام /
∎