شناسهٔ خبر: 71674133 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایمنا | لینک خبر

استاندار خراسان جنوبی:

بانک‌ها روند پرداخت وام‌های تکلیفی را تسریع کنند

استاندار خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه بانک‌ها روند پرداخت وام‌ها را تسریع کنند، گفت: بانک‌ها، پرداخت وام‌های تکلیفی به ویژه تسهیلات ازدواج را در این ایام پایانی سال در اولویت قرار دهند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، محمدرضا هاشمی امروز _دوشنبه سیزدهم اسفند_ در جلسه شورای هماهنگی بانک‌های استان، اظهار کرد: با توجه به رشد خوب فرزندآوری در خراسان جنوبی، بانک‌ها و اداره کل راه و شهرسازی برای پرداخت تسهیلات و واگذاری زمین به خانواده‌های دارای فرزند پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

وی با بیان اینکه شورای هماهنگی بانک‌ها صرفاً یک نهاد مشورتی نیست، بلکه یکی از مؤلفه‌های اصلی رشد و توسعه اقتصادی به شمار می‌رود، افزود: مصوبات این شورا، کاربردی و عملیاتی است.

استاندار خراسان جنوبی مدیران بانک‌ها را فرماندهان خط مقدم جهش تولید دانست و خاطرنشان کرد: همانطور که بانک‌ها مکلف به حمایت از بخش تولید هستند، واحدهای تولیدی نیز باید به شبکه بانکی استان کمک کنند.

هاشمی بر تقویت چرخه تولید و برگزاری جلسات مستمر با واحدهای تولیدی با رویکرد مشتری مداری و جذب منابع آن‌ها در شبکه بانکی استان تأکید کرد و گفت: کمک به ۷۵ هزار بهره‌بردار بخش کشاورزی در استان، توجه ویژه بانک‌ها را می‌طلبد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های معدنی خراسان جنوبی، خواستار تشویق و ترغیب سرمایه گذاران برای فعال کردن سپرده‌های بانکی در استان شد و ادامه داد: دبیرخانه شورای هماهنگی بانک‌ها با همکاری سازمان صنعت، معدن و تجارت، جلسه‌ای با صاحبان معادن برگزار کرده و آن‌ها را به افزایش منابع بانکی خود در استان ترغیب کنند.

استاندار خراسان جنوبی تاکید کرد: برگزاری جلسه مشترک بین واحدهای تولیدی و معدنی با حضور بخش خصوصی نیز می‌تواند در کمک کردن این واحدها به حوزه بانکی استان مؤثر باشد.

هاشمی بر لزوم فعال بودن کشیک بانک‌ها در ایام نوروز و ارائه خدمات ویژه به مسافران نوروزی تأکید کرد و افزود: با توجه به تسهیلات ابلاغی وزیر، بانک مسکن برای جذب این تسهیلات اقدام کند.