حجتالاسلام " علیرضا نجیمی " روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: محافل قرآنی با حضور اقشار مختلف مردم و نسل جوان مکرر نسبت به برگزاری دوره های مختلف آموزشی و مسابقات فعالیت دارند.
وی با بیان اینکه هنوز محفل های قرآنی دیگری نیز در استان است که باید شناسایی و ساماندهی شوند ادامه داد: برای ساماندهی این محفل ها با همکاری سایر بخش ها فعالیت جدی در استان ادامه دارد.
این مسئول به برنامه های تبلیغات اسلامی در حوزه قرآن در ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: همزمان با ماه میهمانی خدا، محافل قرآنی در اکثر مساجد و حسینیه ها در مناطق مختلف در حال برگزاری است.
نجیمی تصریح کرد: همزمان با ماه مبارک رمضان برنامه ترتیل خوانی قرآن مجید هر روز از ساعت ۱۵:۳۰ تا ۱۶:۳۰ در امامزاده سید نصرالله واقع در بلوار دهه فجر شهرستان یزد برگزار میشود.
استان یزد بیش از سه هزار مسجد دارد.