شناسهٔ خبر: 71670474 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

اهانت به بانوان ایرانی برای بلاگر غیرایرانی گران تمام شد

تهران بزرگ - ایرنا - رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری عامل توهین به بانوان ایرانی خبر داد و گفت: در روزهای اخیر محتوایی با مضمون اهانت به بانوان ایرانی توسط یکی از بلاگرهای خانم تبعه غیرایرانی در فضای مجازی بازنشر شد که این فرد در کمترین زمان ممکن شناسایی و بازداشت و صفحات اینستاگرامی او مسدود شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از پلیس فتا؛ سردار داود معظمی گودرزی روز دوشنبه اظهار کرد: در پی انتشار محتوایی از اهانت به بانوان ایرانی توسط یک بلاگر خانم اینستاگرامی اتباع که باعث رنجیده شدن خاطر قشر زیادی از شهروندان به ویژه خانم ها شد، موضوع بصورت ویژه در دستور کار پلیس فتا فرماندهی انتظامی تهران بزرگ قرار گرفت.

وی افزود: کارشناسان سایبری با بررسی‌های تخصصی در کمترین زمان ممکن فرد خاطی را شناسایی کردند. و شخص شد وی شاغل در یک سالن زیبایی غیرمجاز در تهران است و در این مرکز نیز فعالیتهای غیرقانونی انجام می‌دهد که پس از تشریفات قضایی متهم به پلیس فتا احضار شد.

سردار معظمی گودرزی تاکید کرد: در تحقیقات مقدماتی این پرونده مشخص شد متهم بدون اعتنا به قوانین کشور در حال فعالیت مجرمانه در فضای مجازی است.

وی افزود: پس از احضار این تبعه غیرایرانی به پلیس فتا، وی با اظهار ندامت و پشیمانی از تمامی بانوان ایرانی عذرخواهی کرد و قصد خود را صرفا خصومت شخصی با تعدادی از مراجعه کنندگان عنوان کرد.

این مقام پلیس فتا گفت: در حال حاضر تمامی صفحات مجازی این فرد خاطی مسدود شده و پرونده وی جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل شد.

رییس پلیس فتا تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد: افرادی که در زیست مجازی خود پایبند به هیچ خط قرمزی نیستند و چهارچوب های اخلاقی و قانونی را نادیده می گیرند بدانند پلیس فتا بنا بر قانون و وظیفه ذاتی خود با آنها بصورت جدی و قاطع برخورد خواهد کرد.

وی گفت: شهروندان می توانند موارد مشابه را از طریق تماس تلفنی با مرکز فوریتهای سایبری به شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ و یا مراجعه به سایت پلیس فتا به آدرس www.fata.gov.ir با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.