شناسهٔ خبر: 71669210 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم

رئیس رسانه ملی در بازدید از پشت‌صحنه «جبهه»، این برنامه تلویزیونی را نوآورانه خواند و از لزوم تولید و پخش آثاری با ساختار جدید گفت که بتواند نسل جوان را با حوزه دفاع‌مقدس و مقاومت آشنا کند.

صاحب‌خبر -

رئیس رسانه ملی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، پیمان جبلی، با حضور در پشت‌صحنه برنامه رمضانی «جبهه»، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف و تصویربرداری یک قسمت، در گفت‌و‌گو با دست‌اندرکاران از موضوع های متنوع این برنامه اطلاع یافت.

جبلی در حاشیه این دیدار، با برشمردن برخی تولیدات نمایشی در حوزه دفاع مقدس، آنها را در مقابل اقیانوس معارف دفاع مقدس به قطره تشبیه کرد و گفت: همچنان داستان‌های ناگفته بسیاری از افتخارآفرینی رزمندگان در جبهه حق علیه باطل وجود دارد. روایت‌های گسترده‌ای از دفاع مقدس داریم که اگر سال‌های سال نیز به این موضوع پرداخته شود، باز هم موضوع های تازه وجود دارد.

وی برنامه «جبهه» را اثری جدید و خلاقانه برای معرفی معارف و بیان خاطرات مقدس دانست که به زبان شاهدان این واقعه روایت می‌شود. رئیس رسانه ملی افزود: در حوزه دفاع مقدس نیازمند تولید و پخش برنامه‌هایی با قالب‌های متنوع هستیم. این برنامه به شکل نوآورانه با حضور میزبانی از تبار خانواده شهدا، راویان دفاع مقدس، اهالی هنر و رسانه و جبهه مقاومت، روایت‌هایی ناب از این دوره تاریخی را به تصویر می‌کشد.

جبلی گفت: در عصری هستیم که جبهه گسترده مقاومت در حال رویارویی تاریخی با دشمن اشغالگر صهیونیست و حامیانش است. در چنین زمانه‌ای، طراحی برنامه‌هایی از این‌دست به ترویج ارزش‌های شهادت و مقاومت کمک خواهد کرد. امیدواریم برنامه جبهه در آشنایی مخاطبان، به‌ویژه نسل جوان با حوزه دفاع مقدس و مقاومت عملکرد موفقی داشته باشد.

برنامه تلویزیونی «جبهه» در ۳۰ قسمت به بازخوانی حدود ۱۰۰ روایت از سال‌های دفاع مقدس و مقاومت اسلامی می‌پردازد. این برنامه به تهیه‌کنندگی سیداحمد موسویان، کارگردانی پیمان امیری و سردبیری حسین برکتی از ابتدای ماه مبارک رمضان، هر شب بعد از اذان مغرب از شبکه یک سیما پخش می‌شود.

«جبهه» به همت گروه حماسه و مقاومت شبکه یک سیما تلاش می‌کند، مفاهیم دفاع مقدس را در بستر داستان‌های واقعی روایت کند. این برنامه با بخش‌های مختلف از جمله نمایش، کرال و گفت‌و‌گو، با اجرای صالح مدرس‌زاده و میزبانی علی خلیلی، علیرضا دلبریان، سعید ابوطالب و مریم تجلایی پخش می شود.

جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم جبلی: نیازمند ساختار‌های جدید در برنامه‌های دفاع مقدس هستیم