شناسهٔ خبر: 71657661 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

برگزاری عملیات رزم در برف در شبستر

در راستای رزمایش بزرگ پیامبر اعظم (ص) نیروی زمینی سپاه نیرو‌های تکاور تیپ مکانیزه امام زمان (عج )شبستر با استفاده از فرصت برف زمستانی عملیات رزم در برف را تمرین کردند.

صاحب‌خبر -

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ کاظمی فر فرمانده تیپ مکانیزه امام زمان (عج) نیروی زمینی سپاه گفت: در عملیات رزم در برف نیرو‌های ویژه تکاور با بهره گیری از تجهیزات بروز، زندگی در شرایط سخت و پوشیده از برف، احداث غار‌های برفی، حمل مجروح، راپل و برف نوردی با چهار چرخ، پیاده روی برد بلند و تیراندازی در برف شبانه را تمرین می‌کنند. این عملیات که یکی از تاکتیک‌های مهم جنگ در کوهستان محسوب می‌شود با هدف آموزش و تمرین تاکتیک‌های ویژه رزم در شرایط برفی و کوهستانی طراحی شده است.

سرهنگ علی نژاد در ادامه هدف از این عملیات را ارتقای آمادگی رزم عملیاتی نیرو‌های ویژه تکاور نیروی زمینی سپاه دانست و افزود: ارتقای توان در شرایط جغرافیایی متفاوت و اجرای تمرین عملیات‌ها در شرایط ویژه از اهداف این رزمایش است و با توجه به ماموریت‌های مستمر این یگان در ارتفاعات شمال غرب در راستای تامین امنیت پایدار که در اغلب ایام سال پوشیده از برف است این رزمایش‌ها نقش بسزایی در ارتقای آمادگی و ایجاد امنیت دارد.