شناسهٔ خبر: 71656909 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: آنا | لینک خبر

در گفت‌وگو با آنا

محمودی: تراکتور با حذف التعاون شانس قهرمانی می‌شود/ هواداران یار دوازدهم هستند

مشاور مدیرعامل تراکتور گفت: تراکتور در صورت حذف التعاون عربستان، یکی از شانس‌های قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا می‌شود.

صاحب‌خبر -

کاظم محمودی در گفت‌و‌گو با خبرگزاری آنا، درباره دیدار تراکتور و التعاون عربستان در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ۲، اظهار کرد: یکی از حساس‌ترین بازی‌های فصل پیش روی تراکتور قرار دارد و نماینده ایران در سطح دوم مسابقات باشگاهی آسیا، بازی خیلی مهمی دارد. حذف التعاون و صعود به مرحله بالاتر کمک زیادی به تراکتور می‌کند تا یکی از شانس‌های قهرمانی لیگ قهرمانان آسیا باشد، از سویی دیگر برای آینده ایران در کسب سهمیه نیز تأثیرگذاری زیادی خواهد داشت.  

التعاون یکی از مدعیان قهرمانی است

وی ادامه داد: التعاون از گروه خود به عنوان تیم اول صعود کرد و الوکره قطر را در مرحله قبل حذف کرد. تیم قدرتمندی است و یکی از مدعیان قهرمانی، باید برای این بازی تراکتور حداکثر آمادگی را داشته باشد. تراکتور صدرنشین لیگ برتر است ولی برای بازی‌های رفت و برگشت مقابل التعاون، باید به مراتب بازی خوبی را ارائه کرد. بالاخره حریف می‌آید تا از اعتبار فوتبال کشورش دفاع کند و شاهد بودیم در لیگ نخبگان آسیا هم، هر سه تیم اول جدول منطقه غرب از عربستان بودند؛ بنابراین تراکتور حداکثر سعی خود را می‌کند تا برابر رقیب خود در راه قهرمانی آسیا بهترین نتیجه را بگیرد.

تراکتور درس مهمی از بازی با حریف بحرینی گرفت

مشاور مدیرعامل تراکتور درباره اینکه برخی معتقدند فشار منفی تماشاگران روی تیم باعث شد تا برابر نماینده بحرین، نماینده ایران در خطر حذف بگیرد و بازی همیشگی خود را ارائه نکند، حتی در تعدادی از بازی‌های لیگ برتر چنین بوده، تصریح کرد: برابر حریف بحرینی در نیمه اول تراکتور به دو گل رسید و در نیمه دوم حریف را دست کم گرفت. وقتی بازی به تساوی کشیده شد ناخواسته بازیکنان دچار استرس شدند و هر چند گل سوم را زدند ولی باز هم بازی به تساوی کشیده شد. آن اتفاق هشدار مهمی به تیم داد که با هر اختلاف گلی هم نباید در هیچ شرایطی حریف را دست کم گرفت. درس مهمی از آن بازی به تیم داده شد و قطعاً برابر التعاون شاهد آن نخواهیم بود تا حریف دست کم گرفته شود.

اسکوچیچ آنالیز خوبی از حریف عربستانی خواهد داشت

محمودی خاطرنشان کرد: سهل‌انگاری به هر تیمی ضربه می‌زند و اسکوچیچ به عنوان مدیر فنی تیم با کادرفنی توانمندی که در اختیار دارد و با حمایت‌های همه جانبه زنوزی و مظفری زاده مالک و مدیرعامل تیم، در سایه حمایت هواداران که بدن اغراق یار دوازدهم تیم هستند، شاهد بازی بسیار خوبی از تراکتور مقابل التعاون خواهیم بود. ضمن اینکه اسکوچیچ با یاری دستیاران خود، آنالیز خوبی از حریف عربستانی خواهند داشت و به بازیکنان نکات لازم را گوشزد می‌کند، ضمن اینکه استراتژی بسیار خوبی به بازیکنان می‌دهد تا بتوانند در تبریز نتیجه خوبی مقابل التعاون بگیرند و در بازی برگشت با آرامش بیشتری برابر حریف عربستانی به زمین بروند.  

انتهای پیام/