شناسهٔ خبر: 71655127 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

ویژه برنامه تعزیه‌خوانی در پردیس تئاتر تهران

پردیس تئاتر تهران از ۱۵ تا ۲۱ اسفند، همزمان با ۴ تا ۱۰ رمضان، میزبان ویژه‌برنامه تعزیه‌خوانی خواهد بود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مراسم ویژه تعزیه‌خوانی از ۱۵ تا ۲۱ اسفند، همزمان با ۴ تا ۱۰ رمضان، در سالن استاد علی نصیریان و پس از نماز مغرب برگزار می‌شود.

در این هفت شب، به ترتیب مجالسی از تعزیه امام علی (ع)، حضرت مسلم (ع)، طفلان مسلم (ع)، حضرت علی اکبر (ع)، جناب حر، حضرت عباس (ع) وحضرت زهرا (س) روایت می‌شود.

در این اجراها، تعزیه‌خوانان سرشناسی همچون حاج مرتضی صفاریان (معین‌البکاء)، حاج محمد رضایی، حاج محمد بخشی‌نیا، ابوالفضل کبابیان، حاج حسن برکتی، مسعود حجازی مهر، حاج محمدرضا امینی، حاج محسن گیوه‌کش، شکرالله جعفری، امیر صفری، دانیال حضوری و ... حضور خواهند داشت.

علاوه بر اجرای تعزیه، چهره‌های شناخته شده موسیقی تعزیه همچون عباس صالحی، مجید معنوی‌زاده، سعید نبئی، جواد فلاحتی، مجید ربانی، حجت جوکار، حسن فیاض، علیرضا رضایی و دیگر هنرمندان، مسئولیت اجرای گروه موزیک این مراسم را بر عهده دارند. همچنین حسن پزشک‌پور به عنوان جامه‌دار، ابوذر طارقلی به عنوان صدابردار و گروه شبکه جهانی تعزیه به عنوان تیم تصویربرداری در این برنامه همکاری خواهند داشت.

این ویژه‌برنامه فرصتی برای علاقه‌مندان به هنر تعزیه و نمایش‌های آیینی است تا از نزدیک شاهد روایت‌های تأثیرگذار مذهبی باشند.