شناسهٔ خبر: 71653147 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد

قاب نوستالژی رمضان؛ نگاهی به سفره های افطاری بچه های دهه شصتی با زولبیا بامیه، آش رشته، کتلت و.../ سفره‌ها قبلا چقدر رنگین تر بودن

سفره‌های افطاری دهه شصتی‌ها با زولبیا و بامیه، آش رشته و نان سنگک، نمادی از سادگی و صمیمیت بودند که با دورهمی‌های خانوادگی و ارسال غذا برای همسایه‌ها، معنویت و همدلی را در ماه رمضان تقویت می‌کردند.

صاحب‌خبر -

در گذشته، سفره‌های افطاری با سادگی و صمیمیت خاصی پهن می‌شدند و بیشتر جنبه معنوی و خانوادگی داشتند. این سفره‌ها معمولاً روی زمین گسترده می‌شد و خوراکی‌های مقوی و سبک مانند نان، پنیر، خرما، حلیم، آش رشته، زولبیا و بامیه روی آن قرار می‌گرفت. چای تازه‌دم در سماور، عطر خوش نان سنگک و صدای اذان که از رادیو یا مسجد محله شنیده می‌شد، فضای خاصی به این لحظات می‌بخشید. دورهمی‌های خانوادگی و فرستادن غذا برای همسایه‌ها از رسوم زیبای این سفره‌ها بود که حس همدلی و معنویت را تقویت می‌کرد.

سفره افطاری

سفره افطاری

سفره افطاری

سفره افطاری

برچسب‌ها: