شناسهٔ خبر: 71648497 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

اعلام قیمت جدید زولبیا و بامیه در کهگیلویه و بویراحمد

رئیس اتاق اصناف یاسوج قیمت‌های جدید انواع زولبیا، بامیه و آش در آستانه ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

صاحب‌خبر -
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، مهرداد الهی گفت: قیمت زولبیا و بامیه درجه یک در این استان ۱۸۸ هزار تومان و درجه دو ۱۵۸ هزار تومان است.
وی افزود: قیمت حلیم کیلویی ۵۳ هزار تومان، آش سبزی هر کیلو ۶۷ هزار تومان و آش رشته با کشک هر کیلو ۵۵ هزار تومان تعیین شده است.
رئیس اتاق اصناف یاسوج با اشاره به نظارت بر بازار شیرینی و قنادی در ایام ماه مبارک رمضان اضافه کرد: بازرسان اتحادیه قنادان استان و اتاق اصناف به‌طور مستمر بر بازار نظارت دارند تا از افزایش غیرمنطقی قیمت‌ها جلوگیری کنند.
الهی از شهروندان خواست در صورت مشاهده هرگونه تخلف، آن را از طریق سامانه ۱۲۴ ستاد خبری سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.