شناسهٔ خبر: 71645038 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رویدادایران | لینک خبر

آغاز تحرکات انتخاباتی سعید جلیلی برای انتخابات شوراها؛ جلیلی از احمدی‌نژاد الگو می‌گیرد؟

روزنامه هم میهن از تحرکات انتخاباتی سعید جلیلی برای انتخابات شورای‌های اسلامی شهر و روستا خبر داده است. به گزارش هم میهن، در بخش‌هایی از این گزارش می‌خوانید: شواهد حاکی از این است که لیدر «دولت در سایه» پس از ناکامی در سه دوره انتخابات ریاست‌جمهوری (سال‌های 1392، 1400 و 1403) حالا راه دیگری را برای

صاحب‌خبر -

روزنامه هم میهن از تحرکات انتخاباتی سعید جلیلی برای انتخابات شورای‌های اسلامی شهر و روستا خبر داده است. 

به گزارش هم میهن، در بخش‌هایی از این گزارش می‌خوانید:

شواهد حاکی از این است که لیدر «دولت در سایه» پس از ناکامی در سه دوره انتخابات ریاست‌جمهوری (سال‌های 1392، 1400 و 1403) حالا راه دیگری را برای خود برگزیده است. آنها با محوریت سعید جلیلی، تکرار مسیری را هدف قرار داده‌اند که محمود احمدی‌نژاد را در سال۱۳۸۴ به ریاست‌جمهوری رساند.

او با دولت چهاردهم بر سر میز وفاق ننشسته است. اما اینطور به نظر می‌رسد که برنامه‌هایی برای ورود به مدیریت شهری دارد تا حداقل در این حوزه به آرزوی دیرینه خود برسد. شاید هم انتخاب شهرداری به دلیل آن است که هنوز بر این تفکرند که شهرداری سکوی پرتاب به سوی پاستور و ریاست‌جمهوری است. اما پس از احمدی‌نژاد قفل شهرداری چنان محکم بوده که نه محمدباقر قالیباف توانست از شهرداری به ریاست‌جمهوری برسد نه علیرضا زاکانی.

جلیلی شاید روی تهرانی که در ریاست‌جمهوری به او رای داده‌اند نیز حساب کرده است؛ به همین پشتوانه شاید وارد کارزار انتخابات شوراها می‌شود یا از لیستی حمایت ‌کند که او را به عنوان شهردار تهران انتخاب کنند. اما مطمئناً ورود جلیلی و حامیانش به هفتمین دوره انتخابات شورای شهر تهران معادلات جریان اصولگرایان را تغییر خواهد داد.

منبع: etemadonline-701943