شناسهٔ خبر: 71644809 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: حوزه | لینک خبر

حوزه برای حل چالش‌ها و آسیب‌ها باید مسیر درست را انتخاب کند

حوزه / حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل زاده گفت: این ظرفیت در حوزه وجود دارد که بتوانیم با همکاری هم برای حل چالش و آسیب، یک مسیر درست را انتخاب و در پیش بگیریم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری حوزه از ساری، حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل زاده صبح امروز در جمع نخبگان و برگزیدگان مدارس علمیه شرق مازندران، اظهار داشت: ما برای شناسایی چالش‌ها، جلسات مختلفی را با معاونت های حوزه استان برگزار کردیم و در همین رابطه آسیب ها شناسایی شد و برای درمان هم برنامه ریزی های یک، دو و پنج ساله انجام شده است.

وی ادامه داد: این ظرفیت در حوزه وجود دارد که بتوانیم با همکاری هم برای حل چالش و آسیب، یک مسیر درست را انتخاب و در پیش بگیریم، البته این همراهی چه در سطح مدارس و چه در سطح استان وجود دارد اما باید فکر و اندیشه راهبردی، آینده نگری سه ساله و پنج ساله داشته باشیم.

مدیر حوزه علمیه مازندران، با تاکید بر فراگیری مباحث مربوط به هوش مصنوعی، تصریح کرد: حوزه علمیه در خصوص هوش مصنوعی ورود خوبی داشته چرا که اگر ورود پیدا نمی‌کردیم چه بسا سال‌های بعد، شاید دیگر کلاسی و آموزشی وجود نداشته باشد، لذا ورود به این نوع مباحث باید با حساسیت بالایی انجام می شد به طوری که انتظارات جامعه از حوزه علمیه برآورده شود و این مسئله زمان بر هم بود و هست.

وی اظهار کرد: نگاه آیت الله اعرافی نگاه رو به جلو است، یعنی در همان زمانی که رهبر معظم انقلاب در خصوص هوش مصنوعی تاکیداتی داشتند یک تیم تخصصی هوش مصنوعی در حوزه علمیه تشکیل دادند که الان با جرأت می‌توانیم بگوییم اگر از دانشگاه جلو نباشیم حداقل عقب نیستیم، در استان هم تعداد ۸۰ طلبه در این خصوص آموزش دیدند و در حدود چهل نفر به قم جهت آموزش تربیت مربی هوش مصنوعی اعزام شدند و بر همین اساس نیز در استان کمیته تخصصی هوش مصنوعی در آینده ای نزدیک تشکیل خواهد شد.

حجت الاسلام و المسلمین اسماعیل زاده، خاطرنشان کرد: نیروی کار متخصصی که آموزش‌های لازم را می‌بیند باید بتوانند کار حوزه و مدارس علمیه را به جلو هدایت کنند و تاکید ما بر این است که این آموزش فرآیندها باید در مدارس به کادر داده شود.

حجت الاسلام والمسلمین اسماعیل زاده، ادامه داد: سطح سه تبلیغ تخصصی در مدرسه علمیه سفیران هدایت ساری آغاز به کار خواهد کرد، رشته تخصصی مدیریت نیز در ساری راه اندازی کردیم که نگاه ما یادگیری حداقل چهل نفر در بخش تئوری و سپس مدیریت آنها بر نهادهای فرهنگی است. در بحث فقه و قضا هم می توانیم بگوئیم ما به قاضی توانمند احتیاج داریم و این رشته تخصصی هم در نوشهر راه اندازی شده است.

مدیر حوزه علمیه مازندران ابراز کرد: امروزه هویت طلبگی مهم‌ترین چالش حوزه علمیه است و مسئله‌ای هم نیست که بتوان آن را یک شبه حل کرد و فقط مرتبط با اخلاق تهذیب نیست، لذا مأنوس بودن و افتخار کردن به طلبگی و لباس روحانیت نیاز به یک روش تربیتی خاص دارد و باید در این مسیر گام برداریم تا طلبه با هویت طلبگی بتواند مشکلات را تحمل کند.

وی تأکید کرد: این مسئله مهم‌ترین دغدغه امروز ماست و در این عرصه باید کار اساسی و بنیادی شود و این همت شما نخبگان و برگزیدگان مدارس علمیه را می‌طلبد تا با ایده و طرح و برنامه در سایه همکاری متقابل بتوانیم این کار اساسی را به جلو ببریم، اگر چه کار بسیار سختی است اما شدنی است.

انتهای پیام. /