شناسهٔ خبر: 71643107 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

نماینده بویراحمد، دنا و مارگون:

زمان تنبیه برخی مدیران حوزه سلامت بخاطر عملکرد ضعیف‌شان فرا رسیده است

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی گفت: زمان تنبیه برخی مدیران بخاطر عملکرد ضعیف‌شان فرا رسیده است

صاحب‌خبر -

محمد بهرامی شنبه ۱۱ اسفند، در پنجمین همایش مجمع سلامت شهرستان بویراحمد با اشاره به اهمیت عملکرد مدیران در حوزه سلامت، افزود: عملکرد مدیران یکی از عوامل کلیدی در توسعه محسوب می‌شود. برخی از مدیران با تحلیل‌های خود نتوانسته‌اند ما را قانع کنند. ما ناچاریم که حرف مردم را بزنیم.

وی اظهار کرد: ما هیچ تعارفی با هیچ کس نداریم. مردم به خدمات و کارایی نیاز دارند و این مدیریت‌ها ارثیه کسی نیستند. مدیریت باید بخاطر مردم و برای خدمت به آنها باشد.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از رفتار برخی مدیران خاطرنشان کرد: بعضی از افراد به ارزش و احترام خود توجه نمی‌کنند و قادر به مدیریت محیط اطراف خود نیستند. زمان آن رسیده است که تنبیه در عمل اجرا شود. ما در ابتدا به تشویق پرداخته‌ایم و به وظیفه اخلاقی خود عمل کرده‌ایم، اما اکنون زمان آن است که برای برخی از مدیران به خاطر عملکرد ضعیف‌شان، تدابیر تنبیهی اتخاذ کنیم.

بهرامی بر لزوم بیان دغدغه‌های مردم تأکید و تصریح کرد: باید صدای مردم را به گوش مسئولان برسانیم. ما همین‌جا به برخی از مدیران استانی تذکر می‌دهیم که مردم نگران هستند. سلامت عمومی چگونه می‌تواند به توسعه پایدار کمک کند؟ عملکرد مدیران در این زمینه بسیار تعیین‌کننده است و متأسفانه برخی از آنها نتوانسته‌اند به خوبی عمل کنند.

وی ادامه داد: برخی از تحلیل‌ها نمی‌تواند ما را قانع کند. از وزرا بپرسید. در روزهای رأی اعتماد، برخی از مدیران اجرایی نتوانسته‌اند به درستی محیط مدیریتی خود را اداره کنند. این ناتوانی نیازمند توجه و کمک است. بنابراین باید مراقب رفتار خود باشید؛ مردم کار می‌خواهند و این مدیریت‌ها ارثیه و ملک و میراث کسی نیستند.

نماینده مردم شهرستان‌های بویراحمد،دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی ضمن انتقاد از تخریب به تندیس استاد بهمن بیگی اظهار کرد: در روزهای اخیر، خبرهایی مبنی بر بی‌احترامی به تندیس استاد بهمن بیگی به گوش ما رسیده است. ما نباید فراموش کنیم که بسیاری از جوانان مستعد استان، در گذشته از آموزه‌های بهمن بیگی بهره‌مند شده‌اند و امروزه بعنوان نخبگان در حوزه‌های مختلف کشور و حتی خارج از کشور، مایه افتخار و عزت هستند. استاد بهمن بیگی محبوب دل‌های تمامی عشایر است و باید به او احترام بگذاریم.

بهرامی با اشاره به مشکلات موجود در حوزه سلامت ادامه داد: در حوزه سلامت واقعیت‌هایی وجود دارد که باید به آنها توجه کنیم. امروزه در بحث آب آشامیدنی، فرسودگی شبکه‌ها آب و نفوذ آلودگی به داخل شبکه مشکلات جدی را ایجاد کرده است.

وی با اشاره به امنیت غذایی افزود: یکی از عوامل مؤثر در سلامت ما میوه و سبزیجات هستند. باید بررسی کنیم که هم اکنون چقدر آلوده هستند و آیا سمومی که استفاده می‌کنند، استاندارد هستند یا خیر.

بهرامی همچنین بر لزوم نظارت بر تولیدات غذایی تأکید و اظهار کرد: باید از برخی تولیدکنندگان در خصوص میزان بهداشتی بودن محصولات‌شان سؤال شود و نظارت‌های لازم صورت گیرد. کالاها و مواد تولیدی آنها باید در آزمایشگاه‌ها به‌طور دقیق مورد بررسی قرار گیرند تا سلامت مردم به خطر نیفتد.

وی تأمین اعتبار برای زیرساخت‌های آب شرب را از دیگر مشکلات برشمرد و بیان کرد: بخشی از مشکلات، علاوه بر آنچه که ذکر شد، به دلیل سوءمدیریت‌هاست.

انتهای پیام